Hogy dolgozzátok fel Csollány Szilveszter halálát?😢🕊️
Ahogy a több tízezer másik honfitársunk is értékes volt, akik meghaltak a járványban, vagy meghalnak nap mint nap.
Csak róluk nem lehet ugye írni, mert nem kattintanának alsó mucsaröcsögei Pálinkás Béla bácsi halál hírére.
Habár ha csak a cikkből derül ki, hogy "kit gyászol egész ország" egy próbát megérne...
Nem kicsinyítem Csollány Szilvesztert, a maga nemében egyedülálló volt, de ha az én hozzátartozóm, barátom, ismerősöm lenne, marhára idegesítene, hogy egy idő után már csak a kattintások miatt mennek a cikkek, hogy xy így nyilatkozott, xy így búcsúzott...
Nem szeretnék beleavatkozni a dolgokba, és mégis megteszem. Csollány Szilveszter az ország egyik büszkesége volt. Halála az ország vesztesége. Ezt a veszteséget Kóbor János halála kapcsán is átéltük, csak az ő elvesztése ennek százszorosa. És mindketten azért vesztették el MOST az életüket, mert ......
Nincs egyéb hozzáfűzni valóm, mint az, hogy sajnálom.
Engem nem érdekel. Számítottam rá. Meg valahogy nem hoz lázba.
Tinikoromban viszont vegignéztem a szeress mostot, már akkor megkedveltem Babicsek Bernátot. Azon sokkot kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!