Igaz, hogy Csollány Szílveszter szanaszét volt oltva?
Figyelt kérdés
Most műtüdőn van az olimpiai bajnok atléta. Korűbban azt olvastuk nem volt oltva. De ma azt olvasom 2Fájzer + Jansen Igaz?2021. dec. 15. 19:07
4/53 anonim válasza:
Igaz, több celeb is szanaszét oltotta.
5/53 anonim válasza:
Hol az a cikk kerdezo amiben ez van?Nem kotekedesbol kerdezem csak kivancsi vagyok
En mindenhol azt olvastam hogy nincs beoltva
6/53 anonim válasza:
Nem, nem azt olvastad, csak egy fake news terjesztő szuribeszari vagy.
7/53 anonim válasza:
Nincs oltva. Nagy görény-gödény hívő. Még a vírus létezését is tagadta.
8/53 anonim válasza:
Az egész dolog onnan ered, hogy miket osztott meg Fb-n. Ebből azt szűri le az ember, hogy oltatlan. Pedig kénytelen volt magát beoltatni, tehát oltott, ezt közvetlen ismerősei tették közzé.
10/53 anonim válasza:
Dehat van tobb cikk amiben az szerepel hogy az edzoje azt uzeni neki hogy amint jobban lesz oltassa be magat.Akkor?Nem ertem
Egy cikk sincs amiben konkretan az szerepelne hogy oltott
Tok mindegy amugy mert sajnalatos hogy ilyen beteg lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!