Igaz, hogy Csollány Szílveszter szanaszét volt oltva?
Igy van!Mocskos fergek mind
Ekkora hiszteriat es pataliat csapni nonszensz es ismet a gusztustalan szegregaciora biztatva
Gratulalok hozza!Kivanom nekik hogy hasonlot ok is tapasztaljanak meg es meglatjuk hogy allna a szajuk
33-as!
"Sem"? Az a poszt valóban nem támasztja alá, de nem is cáfolja, hogy oltott lett volna.
Én is nagyon szkeptikus vagyok az oltások és az egész járvány körülötti tájékoztatással kapcsolatban. Nem is láttam egészségügyileg értelmét, hogy oltassam magam, és most sem látom...
...ennek ellenére "felvettem a vakcinát".
Kényszerből.
És ezzel nem lettem rajongója a vacinálásnak. Sőt inkább még bosszantóbb a helyzet.
21.-es!
És ennek az agymenésnek mi az értelme? Hol a súlya?
Idespekulálsz kényed kedved szerint akármi, (számos logikai és lehetősgbeli és imeretbeli hiányossággal), aztán ítélkezel.
"most ő, a fiatal sportoló nem lenne gépen, de mindegy, higgyük el, hogy oltot"
...gondolod te, mert csak a cenzúrázott tömeghatásra alapozó mainstream csatornákon tájékozódsz... Mondhatod, hogy ha állításod ellenkezőjére számos ellenpélda lenne, akkor biztos értesültél volna. Na de itt a tévedés!
A hivatalostól eltérő álláspontok terjesztését szankcionálják. Az internetes kersekők is felvállalt módon mind csak a "hivatalos" álláspontokat ajánlják fel. A szempontjukból kétségesek mellé (vagy rá) pedig mérlegelés nélkül odarakják nagy riasztó, fenyegető stílusban, hogy inkább figyelj a mi véleményünkre.
Ezt nevezik cenzúrának.
Te pedig meg vagy győződve rőla, hogy objektíven tájékozodtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!