Emlekszik meg valaki ugy, hogy Csollany Szilveszter rajtavolt a kormany oltasos oriasplakatjain?
Itt is ő volt. 2 kínait és egy Janssent kapott.
Ennyit ér az a vacak.
Csütörtökön lesz a temetése egy kedves barátomnak is akinek 3. oltás után leállt a szíve. Hiába szólt hogy fáj a mellkasa, hazaküldte a doki hogy ez normális reakció a vakcinára, majd elmúlik.
"akinek 3. oltás után leállt a szíve"
Gondolom ha a gyorsvonat gázolta volna el, arról az is a három oltás miatt lenne.
Ignoraljatok a trollt.
Esetleg ha valakinek van a poszterrol
kep feltolthetne.
1. Reszvetem es “gratulalok” az orvosnak.
En nem vagyok nagy oltasos, de utazas miatt beoltattam magamat. Nagyon szakszeru volt az egesz procedura, minket le is ultettek es kertek varjunk, majd ki is jottek megnezni hogy vagyunk. Az igazolast meg se kaptuk addig nehogy valaki elmenjen es az utcan doljon el.
Pont az ilyen panaszokra kell odafigyelni.
Mandela hatás fokozódik.
Szerintem kevered egy másik tornásszal, Berki Krisztiánnal.
Egyelőre az, hogy egyszer be lett oltva is egy másodkézből való információra hagyatkozik. Csollány oltásellenes volt, csak muszájból vette fel az egadagos Jannsen oltást a beszámolók szerint. Nem értem az a "háromszor oltva volt" nagyvárosi legenda honnan ered.
Igen sokat autóztam ebben az időszakban szerte az országban, és rengeteg ilyen plakátot láttam. De Csollányt nem rémlik, hogy egyetlen plakáton is láttam volna.
Szerintem esélyes, hogy valakivel összekeverted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!