Mi a véleményed az SZDSZ óriásplakátjáról?
Nekem a a JEDI harcosok jutottak eszembe a csuklyás srácról, A Jedik köztudottan a rend és a becsület védelmezői. Tehát JEDI konta SZDSZ ( fehér galléros bűnözők ).
A másik plakátról, ahol az a durva arcú ember van, meg az jutott eszembe, hogy az SZDSZ fene nagy liberalizmusa miatt tudnak előtörni ezek a deviáns elemek. Ha az SZDSZ liberális, akkor fogadja el a másságot, hiszen ez a politikai hitvallása. Vagy csak addig elfogadható a liberalizmus, amíg nem árt a politikai érdekeknek ?
A harmadik plakát a szélsőjobbos fickóval megint egy ügyfélkábítás. Nem kellett volna szarrá verni a magyar gazdaságot tisztelt kormányzó erők, és akkor nem tört volna előre a szélsőjobb. Megfőzték, jó étvágyat hozzá !
Undorító, szánalmas, kétszínű. Felháborítónak tartom, hogy egyrészt helytelenül írják az "árpádsávosok"-at, másrészt meg, ez a "nehogy már a Jobbik legyen a harmadik erő" mondanivalója is bicskanyitogató számomra! Nemtudom ki dől még be nekik, de szerencsére már egyre kevesebb agymosott hisz nekik.
Arról nem is beszélve, hogy azt se tudták ki a kopasz a képükön..
Én mint középkorú, többgyerekes családanya, aki tiszteli az árpádsávos ősi zászlót, kikérem magamnak, hogy bűnöző skinheadnek akarjanak beállítani.
Ez a nagy liberalizmus, mások véleményének a tiszteletben tartása?
Szerintem az SZDSZ nagyon sokat ártott magának ezekkel a plakátokkal, mert az ismerősi körben olyanok, akik SZDSZ szimpatizások voltak, fel vannak háborodva ezen a durva demagógián.
Engem teljes mértékben felháborított. A plakátjuk nem szól másról, mint a sztereotipizálásról. Hát nem ez ellen küzdenek a liberalisták? Hogy mindenki felvállalhassa magát úgy, ahogy van? Persze minden oldalon vannak szélsőségek, sajnos, vagy nem sajnos (szerintem minimális mértékben kell deviancia, különben nem tudnánk mi a "normális").
Ha ezeket a plakátokat ki akarnánk fordítani (persze mi intelligensebbek vagyunk, és nem tesszük), akkor az SZDSZ oldalára egy meleg felvonuláson résztvevő kiöltözött egyént rakhatnánk ki... Ha ezt megtennénk - ami ugyanúgy felháborító lenne - akkor mi is sztereotípiákat használnák a figyelemfelkeltésre.
A véleményem még az, hogy ilyen plakátokkal a felszínes, buta embereket lehet csak megszólítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!