Szerintetek melyik a jobb? T. Danny, Alee vagy Manuel?
#17 Kérlek elemezd már nekem ezt a szöveget, ha tényleg annyira zseni! Csak mert számomra egy semmitmondó hulladéknak tűnik...
"Van nekem egy csajszi,
A teste egy fegyver,
Előlről egy Barbie,
Hátulról Oppenheimer"
Ez zseniális??? XDDD
#19 "nyílván ezekben a sorokban a barátnőjéről ír" - Tényleg? Érdekes, nekem valamiért úgy tűnik, hogy semmi értelme nincs, csak rímel. Fura...🤔
"Figyi bari, az esetem kicsit klinikai,
De amit mutatok fizikailag mind igazi,"
- Tehát ő kissé egy betegségben vagy rendellenességben szenvedő személy, de amit mutat, az igazi. Hol a kapocs a két sor közt? Mi az összefüggés, illetve mi az ellentét, ami a "de" szó igényli? Arról nem is beszélve, hogy a "fizikailag igazi" kifejezés szintén eléggé helytelen, csak ugye a trehány szövegírókat ez nem érdekli.
"Csini a csajod, sikít, mert csikizi a tipi-tapi,
Itt mindig didit virít, ez lirikai military"
- Tehát valakinek a barátnőjét könnyü felszedni, mutogatja magát ez pedig egy lírai hadsereg. Ez aztán remek szöveg, köszönjük!:D A lirikai military kifejezés eleve hibás, ugyanis max lírikai military lehetne, de annak sincs az égvilágon semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!