Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek melyik a jobb? T....

Szerintetek melyik a jobb? T. Danny, Alee vagy Manuel?

Figyelt kérdés
2022. jan. 23. 01:06
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
15%
10. Nyilván klasszikus zenét hallgatsz. Nem tetszhet neked minden, de amíg nem tudod milyen előadónak lenni, azért ez nagy túlzás. Igen, például nekem sem tetszik az autotune, hülyeségnek is tartom, de ez van. Olyan zeneszámokat írnak, ami fülbemászó és eladható. Mondjuk T.Dannynak azért bőven vannak mélyebb jelentésű számai is. Ezt mondom úgy, hogy hallgatok minden műfajt, szó szerint. Pop, kpop, rock, metál, stb .
2022. szept. 21. 19:57
 12/34 anonim ***** válasza:
6%
Ne akard már nekem bemutatni a tutit. Hidd el én is hallgatok elég zenét ahhoz, hogy rájöjjek a fent említett előadók elég színvonaltalanok (nem mondom hogy nincsenek jó számaik).
2022. okt. 16. 22:45
 13/34 anonim ***** válasza:
68%
12. Jó sokáig vártál, hogy beszólj itt nekem xD
2022. okt. 16. 22:48
 14/34 anonim ***** válasza:
Manuel
máj. 18. 18:55
 15/34 anonim ***** válasza:
53%
#7 Amennyiben az jó szövegírásnak számít, hogy rímpárokat dobál egymás után, akkor valóban nem rossz.:D
nov. 13. 17:13
 16/34 anonim ***** válasza:
gagyik vagytok
nov. 16. 01:22
 17/34 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem T.Danny Gáz című számában zseni a szöveg
nov. 16. 23:37
 18/34 anonim ***** válasza:
53%

#17 Kérlek elemezd már nekem ezt a szöveget, ha tényleg annyira zseni! Csak mert számomra egy semmitmondó hulladéknak tűnik...

"Van nekem egy csajszi,

A teste egy fegyver,

Előlről egy Barbie,

Hátulról Oppenheimer"

Ez zseniális??? XDDD

nov. 17. 00:09
 19/34 anonim ***** válasza:
0%
A szójáték tetszik benne, nyílván ezekben a sorokban a barátnőjéről ír. Meg az lirikai military rész is parádés
nov. 17. 15:29
 20/34 anonim ***** válasza:

#19 "nyílván ezekben a sorokban a barátnőjéről ír" - Tényleg? Érdekes, nekem valamiért úgy tűnik, hogy semmi értelme nincs, csak rímel. Fura...🤔

"Figyi bari, az esetem kicsit klinikai,

De amit mutatok fizikailag mind igazi,"

- Tehát ő kissé egy betegségben vagy rendellenességben szenvedő személy, de amit mutat, az igazi. Hol a kapocs a két sor közt? Mi az összefüggés, illetve mi az ellentét, ami a "de" szó igényli? Arról nem is beszélve, hogy a "fizikailag igazi" kifejezés szintén eléggé helytelen, csak ugye a trehány szövegírókat ez nem érdekli.

"Csini a csajod, sikít, mert csikizi a tipi-tapi,

Itt mindig didit virít, ez lirikai military"

- Tehát valakinek a barátnőjét könnyü felszedni, mutogatja magát ez pedig egy lírai hadsereg. Ez aztán remek szöveg, köszönjük!:D A lirikai military kifejezés eleve hibás, ugyanis max lírikai military lehetne, de annak sincs az égvilágon semmi értelme.

nov. 17. 16:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!