Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kristen Stewart vélemények?

Kristen Stewart vélemények?

Figyelt kérdés
Bármi ami eszedbe jut róla jöhet ! :D
2010. szept. 9. 16:46
1 2
 11/14 anonim válasza:
52%

Szerintem Kristen Stewart külsejével semmi probléma nincsen. Egy átlagos lány, az utcán valószínűleg nem akadna meg rajta az emberek szeme, de ha normálisan felöltözik, és ki van sminkelve, akkor egész jól néz ki... Ez a sztárok 99% - ra igaz. Az arckifejezése azonban tényleg elég furcsa: unott, már már savanyú. És ez látható tulajdonképpen mindenhol - az összes képén, a nyílvános megjelenésein, a filmjeiben... Nekem az jön le, hogy ő baromira szenved ettől a nagy felhajtástól ami körülötte van, és megmondom őszíntén - nem értem. Azt nem tudhatta, hogy a Twilight ekkora siker lesz, de azzal tisztában kellett lennie, hogy azzal hogy szerepeket vállalt, vagyis színészkedésre adta a fejét, azt is vállalta, hogy híres lesz. Tehát megismerik az utcán, róla írnak majd az újságok, stb. Akkor könyörgöm, mi ez a hatalmas önsajnálat, és látványos szenvedés mindenhol? Sztárból van elég, ha nem bírja, minek vállalta?! Az meg a másik fele a dolognak, hogy a rajongóknak köszönheti, hogy ott tart, ahol tart (na meg annak hogy jó családba született), erre bújkál előlük, és a médián keresztül utálkozik az irányukba. Szép dolog, mondhatom...

És hogy a színészi tehetségéről is ejtsek pár szót: hát az nem nagyon van neki. Borzalmasan mondja a szöveget, nem artikulál, nem hansúlyoz, stb. És a tőle megszokott világfájdalmas arckifejezéstől a szerepeiben sem tud elszakadni. Itt zárójelben megjegyezném, hogy tényleg nagyon rossz lehet neki, hiszen csak a Twilight következő részével akár 41 millió dollárt is kereshet. Ez tényleg borzalmas, abszolút megértem a fájdalmát.

Nekem nem a személyével van problémám, hiszen nem ismerem, nem itélkezhetek felette.. Engem csak az irritál, hogy annyival tehetségesebb és jobb színészek vannak, mint ő, illetve Robert Pattinson (akiről hasonló véleményen vagyok), mégis ők folyank még a csapból is, és akik igaznán megérdemelnék, hogy a "címlapon" legyenek, ők háttérbe vannak szorítva és róluk nem hallani, mert a rajongók nem rájuk kíváncsiak...

2011. febr. 5. 23:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Kedvenc színész! ;-)
2011. febr. 6. 15:49
 13/14 anonim ***** válasza:
h*lye r*banc
2011. márc. 29. 14:54
 14/14 krisztina.. válasza:
76%

hát hol is kezdjem talán a külsejével

külseje: szerintem a barna középhosszú haj neki pont megfelel nem áll neki jól a rövid tépett fekete és a szőke se mint tudjuk a szeme valódi színe zöld de a twilight kedvéért bevállalta a barna szemeket sztem a barna neki jobb de a zöld se rossz nekem ami tetszik rajta az a fej alakja szív alakú és tökéletes szerintem a bőre színe eléggé fehér porcelán színű de szerintem ez neki pont jól áll láttam róla képeket sminkel és anélkül szerintem neki az is jól áll ha csak egy leheletnyi smink van rajta a bőre szép a szemét szerintem nem kell hangsúlyozni szerintem természetesen szebb mint ha full-ra ki lenne festve

kisugárzása: amit nem értek az a bánatos meggyötört arc az arckifejezése borzalmas valamelyik nap néztem egy vidit róla ott épp mosolygott de a mosolyában én mindig valami kis hamisságot vélek felfedezni lehet h ő természeténél fogva ilyen ezért nem lehet ítélkezni felette senki felett sem

szakmályában: szerintem eléggé jól játsza bella szerepét szinte eggyé olvad a bellával de egyes jelenetek nagyon gyengének bizonyultak amikor pl edward otthagyja az erdőben az a beszélgetés nagyon gyenge volt de mikor bemutatják hónapok telnek el miután elhagyta edward és ül a székben az a bánatos arc mindent elmond szinte akkor átéltem a fájdalmát, de nem tom h más észrevette e de az első részben bella egy ügyetlen kétbalkezes szégyenlős lány volt de a new moon-ban már kész felnőtt sokat fejlődött ott nem láttam rajta semmi ilyesmi tulajdonságot rajta a lényeg a lényeg h egy tehetséges lány aki még sokra fogja vinni vagy nem kitudja de lényeg h az alkonyat egy generáción téma marad és kristen-nél és robert-nél alkalmasabb személyt nem is találhattak volna na és persze taylor-nál

2011. jún. 10. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!