Kristen Stewart vélemények?
Figyelt kérdés
Bármi ami eszedbe jut róla jöhet ! :D2010. szept. 9. 16:46
1/14 anonim válasza:
Szép csaj. A színészi játékán még van mit csiszolni, de azért nem olyan rossz :D
2/14 anonim válasza:
Nem tartom egy nagy színésznőnek. Vége lesz a Twilightnak és szerintem pár év múlva már sehol nem lesz.
3/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2010. szept. 9. 16:53
5/14 anonim válasza:
Azt mondják, a Pánikszobában jó volt. Még nem láttam. Szép szerintem is. De a Twilight-szériában nagyon feltűnő, már majdnem idegesítő szokása, hogy a szája MINDIG nyitva van. De amúgy semmi gondom nincs vele :)
6/14 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek is !
én is kedvelem a stílusát :D
2010. szept. 9. 16:58
7/14 anonim válasza:
Huh, nem ismerem, de ami képet eddig láttam róla, mindegyiken olyan feje van, mint egy tömeggyilkosnak, vagy mint aki be van drogozva:D
24/L
8/14 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló!
hát igen elég fura fejet tud vágni :D
2010. szept. 11. 10:37
9/14 anonim válasza:
Sztem szörnyen néz ki, télleg mint egy töeggyilkos :D
Am én olvastam a twilightot és az alapjá azt hittem, h a szereplők SZÉPEK. Erre a főszereplők: kristen stewart és robert pattinson :O XD
10/14 anonim válasza:
csúnya Roberttel együtt :) összeillenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!