32/53 anonim válasza:
34/53 anonim válasza:
32-es!
2 oltása volt, most készült a 3.-ra, ami azt jelenti, hogy már kb. nulla ellenanyagszintje volt.
35/53 anonim válasza:
34. Nagyon örülök, hogy ennyire tájékozott vagy! Szóval láttad az ellenanyag szintjüket? Akkor be is linkelhetnéd mindkettőjükét.
36/53 anonim válasza:
Aranyosi nincs életveszélyben, de lehet életveszélyben lenne, ha nem oltatott volna előzőleg. Senki nem állította, hogy nem lehet elkapni a vírust, ha be vagy oltva.
Damu meg hónapok óta betegeskedik, neki ez már csak hab volt a tortán.
37/53 anonim válasza:
Aranyosi órházba került a Damu meg életveszélyben van folyamatosan ha jól tudom. Tudod az a fura, hogy 2 ismerős meg úgy esett át a betegségen, hogy nem kaptak semmit és komoly bajuk se volt.
39/53 anonim válasza:
Jajj, hogy meg ne sértselek! Mindjárt kettőt is linkeltél! Nagyon szétvethet az ideg! Én kérdeztem az ismerőseimet, de nem mondtak semmi különöset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!