Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek túléli Csollány...

Szerintetek túléli Csollány Szilveszter?

Figyelt kérdés

2021. dec. 8. 10:43
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
94%

@20

Igen, sajnos a magyar egészségügyben elég jó eséllyel hal meg bárki, aki bármilyen problémával bekerül a kórházba. Most is a Covid halálozásban vastagon benne van a csapnivaló magyar egészségügy a silány emberanyag, a beleszarás. Normálisabb országokban sokkal alacsonyabb az egymillió főre jutó halálozás járvány idején is. Az, hogy a kórházba kerülő fertőzöttek halnak hatalmas arányban, nagyon durva. Az otthon gyógyuló enyhébb betegek jó esélyekkel épülnek fely de amint kórházba kerül valaki (ellentétben más országokkal) romlik a túlélés esélye. A számok azt mutatják, hogy a kórházi ellátás során kerülnek nagyobb arányban menthetetlen állapotba a magyar emberek, mint más országok polgárai.

2021. dec. 13. 09:46
 22/53 anonim ***** válasza:
87%
Ismerősöm 45 évesen lélegeztetőgépre, majd műtüdőre került nyár elején. Ott aztán elkapott egy szokásos kórházi fertőzést és meghalt, 4 gyerekét hátrahagyva. Ez a műtüdő sem csodagép. Az meg hogy oltva volt- e vagy sem...az orvosa azt nyilatkozta, hogy oltva volt, de nagyon szűkszavúan beszélt róla. Viszont Csollánynak az utolsó insta posztja elég árulkodó, hogy mennyire is hitt az oltásban.
2021. dec. 13. 12:28
 23/53 anonim ***** válasza:
69%

Az edzője most nyilatkozta: Ha kikerül a kórházból, amiben erősen reménykedem, arra kérem őt, azonnal oltakozzon – teszi hozzá Vereckei.

Erről ennyit.

2021. dec. 14. 14:09
 24/53 anonim ***** válasza:
28%

Kérheti az edzője ,/mint ahogy bárki kérhet bármit ez nem bizonyíték/ de mert nem ő az orvosa nem kell tudnia mindent.

A virológus ismerősének szerintem sokkal több köze van hozzá, hogy mit kapott

2021. dec. 14. 21:05
 25/53 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem mosdatás van. A virológus jó barátjának(orvosának) is elég szűkszavú nyilatkozata volt erre vonatkozólag, csak cáfolni akart, mert rá nézve is kínos, hogy nem tudta meggyőzni Csollányt az oltás hatékonyságáról.
2021. dec. 15. 05:58
 26/53 anonim ***** válasza:
79%
22.: Nagyon sajnálom szegényt! Én többek közt ezért is jelentettem ki mikor elkaptam a covidot tavasszal, hogy történjék BÁRMI IS, kórházba NEM megyek. Voltak nehezebb napok, de otthon csináltam végig, másfél hétbe telt, tüdőgyulladásom nem lett. Nem sokkal előtte, de még a covid előtt halt meg a magát teljes mértékben ellátó, agyilag fiatalokat megszégyenítően tiszta nagyapám kórházban (brutális bánásmód mellett, amilyet ellenségemnek sem kívánok), köszönöm, de nem kérek belőle. Rá nem sokkal fogadott tesóm nagymamája halt meg kórházi bacitól, ami szó szerint ette a húst a lábáról... Igen, lehet mondani, hogy öregek voltak, de attól még talán nem kellett volna olyan bánásmódot kapniuk, amilyenben részük volt! Az egészségügyiseknek meg tapsikoljon az, akinek hat anyja van!
2021. dec. 15. 14:36
 27/53 anonim ***** válasza:
0%
Kiaz te?
2021. dec. 15. 17:25
 28/53 anonim ***** válasza:
67%
27.: Létezik már Gooogle, ha ilyen tudatlanka vagy.
2021. dec. 15. 17:38
 29/53 anonim ***** válasza:
7%
Kitérdekel
2021. dec. 15. 17:50
 30/53 anonim ***** válasza:
88%
Akkor minek kommentelsz? :D Bírom, hogy a hozzád hasonló niemand attól érzi magát valakinek, hogy valóban neves emberekkel kacsolatban teszi az eszét az ilyen "kiaz te?" agybajos kérdésekkel. :D Jah, és ha csak további kitérdekel-lesz.rom hasonló lúzer kommentekre futja tőled, akkor spórold meg az idődet. :)
2021. dec. 15. 17:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!