Fluor filigran meleg?
Kedves Utolsó!
Grat anyádnak! Neked azért magasabb az IQ-d mint a többi bu.zizósnak, bár a 0-hoz közelebb van, mint a 3-hoz ;)
Kedves Kérdező!
A kérdés az hogy F-L-U meleg? A válasz pedig egyértelmű NEM! :) Csak a fiatalok többsége névtelenül nagyon tud mocskolni másokat. Ne higyjél nekik, csak menőnek hiszik magukat azzal hogy ők ilyen szavakat is tudnak. Egyik hülye elkezdi, a másik folytatja. Az meg nem bizonyít semmit se hogyha egy lakásban élnekk, mivel ha meleg lenne, akkor tele lenne az internet/újságok félreérthetetlen képekkel. Szóval akármit is mondanak a kis nemnormálisok, hogy AIDS-es, meleg, meghalt stb... NE HIGYJÉL NEKIK!! :)
Gratulálok édesanyádnak hogy ilyen okos, aranyos, tisztelettudó fiúcskát csinált. Tudd ám hány kilós a fejed kis pisis. És igen itt védem. Fáj neked? Most be ne sz.arjak a dumádtól. Tudod, én olyan vagyok aki nem adja fel egy könnyen. Úgyhogy lehet még nyugodtan nekem pofázni. :)
+ most már biztos vagyok benne hogy nem vagy több 11-nél. :)
Jótanács - Írass fel a dokinál valami nyugtatót, sokat segítene neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!