Fluor filigran meleg?
Figyelt kérdés
2010. szept. 3. 21:40
21/43 anonim válasza:
Nem én húztam föl magam, TI húztatok fel, van egy kis különbség Kedves Utolsó... ;)
22/43 anonim válasza:
Fáj az igazság ? Kívül tágasabb !!
23/43 anonim válasza:
Nem fáj, mert nincs igazatok édesem ;)
26/43 anonim válasza:
IGEN
idézem "áljunk össze mint két kicsi legó"
meleg.
27/43 anonim válasza:
claudyalove
ha ennyire felhúz téged az igazság hogy meleg akkor eregy innen nem azt kérdezte hogy "bánt titeket hogy Fluor meleg?" hanem hogy meleg e és kész.am igen az.meleg.és ezt tények tanúsítják.
28/43 anonim válasza:
Nem meleg... idézem "KICSILÁNY, oh sziia hello, álljuk össze mint két kicsi lego"
Neked meg, -Kedves Utolsó- ajánlanék egy elsős magántanárt, mert hogy írni nem tudsz az is biztos ;) És nem fáj az igazság, mert tudom hogy nem meleg ;))
29/43 anonim válasza:
Utolsó előtti mutasd már a tényeket amikről beszélsz!:D
És ne ilyenekkel gyere h "álljunk össze mint két kicsi legó" mert ebben semmi sincs ami azt bizonyítaná hogy meleg.; D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!