Hölgyek, vonzónak találjátok Kovács András Pétert?
Figyelt kérdés
Röviden KAP Karinthy-gyűrűs magyar humorista, író, a hazai stand-up comedy egyik képviselője.2021. nov. 5. 19:36
1/13 anonim válasza:
Mostanában eléggé el van laposodva (humorilag). Ez inkább hervasztó, mint vonzó.
3/13 anonim válasza:
Hozzám túl idős, de fiatalabban bejönne.
4/13 anonim válasza:
Pont ott nem szőrös, ahol kéne.
Külsőre randa, a humorával tudna ezen segíteni, de nagyon mesterkélt az előadásmódja.
5/13 anonim válasza:
Nekem fiatalabb korában tetszett.
6/13 anonim válasza:
Ki nem állhattam soha. Külsőleg teljesen átlagos, semmi különös nincs benne. Ami nagyobb baj, hogy semmi humora nincsen. Erőltetett hülyeségeket beszél folyton. Nem is értem, hogy kaphatott gyűrűt. Rejtély.
7/13 anonim válasza:
Egy korosztály vagyunk, sőt, egy időben jártunk egyetemre, elvileg évfolyamtársak voltunk... nekem pl. bejön, mint pasi. A humora is.
10/13 anonim válasza:
Régebben bejött, aztán láttam élőben egy estjén. Nagyon alacsony szerintem, olyan kis kopasz, olyan kis szőrös, nem az esetem. Viszont nekem a humora, az érzékenysége, az intelligenciája végtelenül szimpatikus, emellett szerény is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!