Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kásler Andi és H. András együtt vannak már szerintetek?
Figyelt kérdés
Nekem ne magyarázzon már senki hogy csak “barátok”, meddig titkolóznak még?
2019. szept. 8. 00:25
1/6 anonim válasza:
Több, mint gyanús. De lehet csak kiderült, unokatestvérek.
4/6 anonim válasza:
Ez egy tipikus bulvár fogás. Nem beismerik, hanem megfejteni való jeleket adnak a követőinek, akik ezen pörögnek.
Jó példája vagy annak kérdező, hogy miért csinálják.
5/6 anonim válasza:
H András itt lakik három háztömbbel mellettem. Nemrég, mikor a környéken forgatta az egyik videóját (a Kia E-Niro-ról), amiben természetesen Andi is szerepelt, előző este a leányzó autója már ott állt a ház előtt. Én nem tudom, hogy ez véletlen-e vagy sem, de ha én jelenteném be a férjemnek, hogy akkor egy "barátomnál" alszom, akiről az egész rajongói környezet viszonyt feltételez velem, akkor valószínűleg nem repesne az örömtől, sőt :D Mert amúgy Andi férjnél van, nem tudom, tudod-e. Ami alapot adhat a titkolózásra, akárhogy is nézzük.
6/6 A kérdező kommentje:
Teljesen egyértelmű, a videókban is úgy néznek egymásra mint akik mindjárt egymásnak esnek, nem csak én vettem észre ezt.
2019. szept. 8. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!