Ariana Grande és Jungkook jártak?
Figyelt kérdés
Mert nagyon sok közös videót és képet találtam róluk a neten. Vagy ezek kamuk? De az is lehetséges, hogy egy másik BTS taggal volt együtt?2021. okt. 31. 21:18
31/40 anonim válasza:
Ne aggódj ha szeretsz egy zenei stílust nem igazán növöd ki ezzel peldalozni a legegybitesebb dolog 😃
32/40 anonim válasza:
Jungkook nem hülye inkább Jiminnel járon
33/40 anonim válasza:
Egyszerűen nem tudom eldönteni melyik idegesítőbb a buta utalkozok vagy a delulu shipperek 😩✋🏻
34/40 anonim válasza:
mind a kettő k*rvára idegesítő:)
35/40 anonim válasza:
Arianat szerettem amikor még színészkedett. Zenéje nem nagyon érdekel. Bár ha hallgatom kell,akkor biztos arit választanám. Attól legalább nem kapok idegbajt. :)
36/40 anonim válasza:
Nem is ez volt a kérdés te fogyatékos
38/40 anonim válasza:
34-es szerintem de lehet tévedek nem a kérdésre szereplő személyekre gondolt hanem a delulu shipperekre és utálkozókra.
De ha a két énekesre gondoltál akkor bocsi, nekem így jött le :D
39/40 anonim válasza:
Amúgy ezt sem értem, "nagyon sok közös videót és képet találtam róluk" és? Ez rögtön arra utal, hogy járnak? Nőjjetek már fel xdd Attól hogy egymás közelében van egy férfi és egy nő, még nem járnak. Menjetek ki néha szocializálódni és majd rájöttök ti is
40/40 anonim válasza:
#14 mikor mondták, hogy mindenkinek ezek a fiúk kellenek nekik?? Te nem tudod megérteni azt amit odaírnak? Akkor nagy baj van kis szívem😂!
Amúgy a kérdésre: azért az eléggé rossz lenne Jungkook felől is, hogy járna a toxic fanok miatt. Nem hinném, hogy jártak. Ez csak pletyka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!