Ariana Grande és Jungkook jártak?
Figyelt kérdés
Mert nagyon sok közös videót és képet találtam róluk a neten. Vagy ezek kamuk? De az is lehetséges, hogy egy másik BTS taggal volt együtt?2021. okt. 31. 21:18
A kérdező szavazást indított:
Járt Jungkookkal
Ez csak pletyka
58 szavazat
1/40 anonim válasza:
Jungkook nagyon szereti Ariana dalait, volt is koncertjén, meg díjátadón találkoztak. Gondolom jóban vannak, de nem hiszem, hogy járnak
4/40 anonim válasza:
Ariana nem hinném hogy egy meleg emberrel járt volna
5/40 anonim válasza:
Utolsó tipik troll, nem kell rá figyelmet fordítani mert azért is fog kötekedni.
Sosem tudhatjuk a szexuálitását, szóval ne is próbáljunk találgatni, ha meleg akkor meleg,ha heteró akkor heteró, semmi közünk hozzá.
Ariana meg házas, szerintem már akkor is volt párja mikor Jungkookal találkozott a koncerten,de mégha tévedek is, akkor sem jártak soha, kizárt.
6/40 anonim válasza:
Hát nem hiszem hogy arina grande pont egy cuki ázsiai fiucskat akart volna… nem hinnem hogy pont neki ilyen a zsánere… na meg alapból az ázsiai srácok a legrosszabbak mármint sokkal kevésbé férfiasak a többi nemzet szemében! Félretéve hogy most kpop idolrol van szó vagy sem ettől ez még egy hivatalos adat marad… ariana meg nem egy szuz kislány fan… nagyon nem 😅
7/40 anonim válasza:
5 elvileg akkor pont az a fekete srac volt a pasija szoval… 😅😂 nem hinnem hogy kellene neki 6-10 centis… (poént félre teve ennyi az átlag koreai size…)
8/40 anonim válasza:
Szia stroke-os látom ezt a kérdést is megtaláltad, kérsz egy xanaxot?
9/40 anonim válasza:
8 legalább a kérdésre tudod válaszolni csicska… 😅😂
10/40 anonim válasza:
8 őszintén nem tudom mire nagy a pofád…? Osztályban te vagy a meni legény vagy mi? 😳
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!