Ariana Grande és Jungkook jártak?
18 oke oke… igazad van jár a pszichológiai PhD 😂 amúgy a sajnálatodat tartsd meg még szükséged lehet rá… 😪
19 miket is akarsz kijavítani? Hivatalos kutatók eredményei? Szoval az az új valóság amit te meg a fajtád ki gondolsz? Ja ertem akkor teljesen rendben vagyunk 🤣
És igen egyetértek hogy nem mindegy hogy a hülye vagy az okos… de látom nektek most sem esett le 🤣🤣🤣
Hát igen amikor a fan görcs annyira nagy…
Amúgy őszintén nem értelek titeket… mire fel ez a nagy arc? A legtöbbetek még sulis pisis vagy most végzi el illetve most végezte el nem értetek el igazából még semmit sem nem vagytok korszakalkotó filozófusok akkor mire fel ez a nagy gőg? De őszintén? Oke ertem hogy suliban biztos nagy arcok voltatok mert ki tudtátok mondani hogy tejbepapi de csak ennyi gondolom nem iskola elsők voltatok illetve vagytok hanem ez a tipikus “jaj én most megmondtam meg beszóltam” típus szoval mire fel de tényleg annyira el vagytok szállva magatoktól de közben full átlagosak vagytok… 😓
Az hogy sérti az egotolat hogy másnak mas a véleménye vagy hogy rossz véleménnyel van róla az mindent elmond rólatok… kritikát kezelni kell nem pedig xanaxokat nyelni ráv😅😂
Gondoltam is hogy amúgy faszi az illető, nyilván ők szoktak ilyeneket irkálni.
Te meg pontosan tipik az a fiú vagy a tegyük fel tizedik osztályból, aki ha azt mondom szeretem Ázsiát és a BTSt, már rögtön jönni fog azzal,hogy b*zik meg természetesen a mérettel. Szóval ki is akkor itt az,aki leragadt egy iskolás szintjénél? TE.
Meg talán tudod nekik milyen a méretük? Esetleg láttad már? :0
Meg amúgy szerintem bölcs dolog lenne ezt befejezni,egy ilyen emberrel felesleges vitázni, minél nagyobb hülyeséget fog bevágni, annál idegesítőbb lesz.
Mondjuk engem nem kúrsu fel,de lehet mást igen:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!