Rihanna, Beyonce, Lady Gaga vagy Katy Perry a legjobb énekesnő?
Úristen???! Ti hallottátok már énekelni őket élőben? Nekem mind a 4hez volt szerencsém/ nem szerencsém.
Nem ezeket a hangilag bőven feltupírozott stúdióban készített számokat kell nézni, ugyanis ezek abszolút nem természetesek.
A legtehetségesebb egyértelműen Lady Gaga. Gyönyörű, és egyben különleges a hangja.
Utána Beyoncé, neki is nagyon szép hangja van, de azért nem tökéletes, meg van még mellette pár énekesnő, akinek nagyon hasonló a hangszíne.
A harmadiknak Rihannát mondanám.
Az utolsó Katy Énekelni nem tudó Perry. Élőben a 0-val egyenlő színvonalat tud nyújtani.
Egyik sem a legjobb énekesnő, de közülük a legjobb talán Beyoncé.
Lady Gaga szerintem nem egy nagy szám, sem hangilag, meg amúgy sem, igénytelen bulizenész.
Rihanna egy hülye pi*csa, akinek szánalmas, hiteltelen, dalai vannak, a hangja nem rossz, de elmarad Beyoncétől szerintem.
Katy Perry meg semmilyen, egy teljesen semmilyen popzenész, a hangja sem nagy szám.
Beyoncénak van a legjobb hangja még talán, és ő neki vannak a legtürhetőbb dalai, de valójában ő is egy nagy szär, tehát felseleges a kérdés mert együtt nem érik meg a 10-es skála legtetejét.
Hang tekintetében:
1. Lady Gaga
2. Rihanna, Katy Perry
3. Beyoncé
Számok tekintetében:
1. Lady Gaga, Katy Perry
2. Rihanna
3. Beyoncé
35-ös vagyok
Kinezet:
1. Rihanna
2. Katy Perry
3. Beyoncé
4. Lady Gaga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!