Rihanna, Beyonce, Lady Gaga vagy Katy Perry a legjobb énekesnő?
Figyelt kérdés
Mind a négyük hasonló stílust énekel, és nagyjából ugyanolyan híresek. Szerintetek melyiküknek van a legjobb hangja, melyik a nyerő?2010. aug. 29. 18:19
2/37 anonim válasza:
Nekem Katy jobban tetszik,de sok múlik a hátteren is ki van mögötte.
3/37 anonim válasza:
Beyoncénak van a legjobb hangja :)
4/37 anonim válasza:
Ha választani kell Beyonce de nem a kedvencem.
5/37 anonim válasza:
Beyonce magasan visz mindent...
6/37 anonim válasza:
Beyonce emberileg szimpatikusabb. Lady Gaga pedig a legtehetségesebb. Rihanna szimplán egy r*banc, Katy Perry pedig szerintem elég jelentéktelen figura. Néha csinál egy-két jobb számot, de közben meg semmi, el is lehet felejteni.
7/37 A kérdező kommentje:
Nem értem.. Rihanna miért egy ri**nc? Szerintem nincs olyan rossz hangja. Keshánál biztosan jobb!
2010. aug. 29. 18:31
8/37 anonim válasza:
Szerintem a legtehetségesebb és legszimpatikusabb Beyonce.
Rihanna is tehetséges,de valahogy annyira nem kedvelem,Katy Perryvel ugyan ez a helyzet.Lady Gaga meg nekem egyáltalán nem szimpatikus és a többi felsorolt énekesnő mind tehetségesebb nála.
9/37 anonim válasza:
hát szerintem meg Katty Perry
ja és abban nem értek egyet hogy Keshanal jobb Rihana szerintem ugyanaz az a szint sőt talán Kesha jobb is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!