Rihanna, Beyonce, Lady Gaga vagy Katy Perry a legjobb énekesnő?
Huhh.
Rihanna olyan keménycsaj, Lady gaga nagyon el tudja adni magát, Beyoncé érzelmes csaj, Katy Perry pedig kislányos..
Én mindet szeretem, nem tudok dönteni. Számomra annyira nagyon azért nem egy stílus :)
Byoncé egyértelműen
aztán Rihanna
LG
Katy
Beyoncé és Rihanna hangja között nem tudok dönteni,mindegyikőjüknek b*szott jó a hangja.(Meg lehet nézni Rihanna Russian Roulette számát..)Ők sztem a legjobbak,bár ha már nagyon kell választanom inkább Beyoncé,mivel Ő szimpatikusabb és a színpadon is jobban megállja a helyét(Nem mintha Rihanna nem)..
Lady GaGa egy igazi tehetség,szerintem Ő az aki történelmet ír..az egy biztos,hogy egészen nem komplett,de az is igaz hogy kva jó hangja van.
Katy Perry-nek van 1-2 jó száma mint mondjuk az I kissed a girl,California Gurls..de alapjába véve sztem annyira nem tehetséges mint mondjuk Beyoncé,vagy Rihanna..vagy L.G.
Nekem a sorrend:
1.Beyoncé
2.Rihanna
3.Lady GaGa
4.Katy Perry
18:28 vagyok (a második)
Persze, hogy jó hangja van Rihannának, meg tehetséges is. Senki nem mondta, hogy nem az. De nem ettől r*banc valaki.
Egyszerűen szerintem csak emberileg egy... Inkább nem minősítem. Remélem valamikor megérik a feje. Régen nagyon szerettem, de ez a stílusváltás nagyon magával húzta a személyiségét is ami szerintem nagy hiba volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!