Hol éri az meg Gáspár Győzőnek hogy idiótának állítja be a kislányát és lejáratja egy egész ország előtt?
Úristen, hát muszáj vagyok írni! Épp most megy a coolon a Balázs show.
Van benne egy kislány, 6 éves. Nyugodtan ül a székben, beszélget Balázzsal, csodaszépen , tisztán beszél. Felnőtteket meghazudtoló szókinccsel. Nagyon kedves aranyos, értelmes.
Én nagyon nem vagyok otthon a gyerek témában, hogy egy 6 évesnek milyennek kell lennie. Azt sem tudom hány éves kortól beszél egy gyerek.
De látom ezt a kislányt és a többi kisgyereket ( ma ilyen ovis adás van) és hát ők már "nagyok". Virág még beszélni se tud! Azt hittem kb. 4 éves lehet az a lány. Nem hallottam még tőle egy mondatot. Sőt egy tisztán kivehető szót sem! Nem kéne orvoshoz vinni vagy logopédushoz? Hát ez a lány még nem tud beszélni! És ahogy viselkedik, én még ilyet nem láttam. Ez rettenetes, semmit nem foglalkoznak vele, csak "szobakutyának" tartják! Elég nagy égés, hogy így szerepelnek a tv-ben és nem ég az arcuk, hogy a lányuk milyen.
Én is itt lakok Salgótarjánban, ismerek őket valamennyire.
Nem gondolnám, hogy organikus eredetű a "fogyatékossága" annak azért más tünetei is lennének.
Igazad van abban, hogy a legtöbb cigány tanakos képet mutat, viszont fele se lenne az, sőt. Ez már roma kérdés, amiről meg van a véleményem, de nem akarom szítani a hangulatot. :) Szerintem tudod miről beszélek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!