Szerintetek az ország teljes római lakossága Bécire szavazott?
Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 22:15
1/18 anonim válasza:
Nem, csak az sms-ezők hatvan százaléka. :)
3/18 anonim válasza:
római?? max roma.....lehet benne igazság...
4/18 anonim válasza:
én nem vagyok roma de rá szavaztam:D
5/18 anonim válasza:
Ez a kérdező komolyan vette magát?
A rómaiaknak semmi közük nincs a cigányokhoz, igen nekem nincs roma, csak cigány.Buta ember...
6/18 anonim válasza:
Nemhiszem... ez volt Olivérrel is... Mivel szandika haza akart menni ezért megfordították a képeket. Olver is haza akart menni és őnála is megfordították a képeket... am meg én Szandikára küldtem sms-t :)
7/18 anonim válasza:
Én egyiket sem szeretem, de szandi egy k..va ez a véleményem, jó hogy nem ő ment vissza..
8/18 anonim válasza:
Jajj könyörgöm hagyjátok már ezeket az összeesküvés-elméleteket. A rómaiaknak és a romáknak semmi közük egymáshoz és mellesleg én is Bécinek szurkoltam, pedig nem vagyok roma...
9/18 A kérdező kommentje:
Nem, csak roma-párti. Majd ha téged fognak megtámadni, mint engem gyerekkoromban nem egyszer, hogy elvegyék a pár száz forint zsebpénzemet fényes nappal az utcán, vagy ha a te gyerekednek fogják mondani azt, amit az én 12 éves unokanővéremnek már 30 évvel ezelőtt is mondtak, hogy "ha eggyel többen leszünk, mint ti, kiírtunk titeket", vagy ha a te apádat fogja agyonütni a csőcselék a szemed előtt(bár ne történjen meg), akkor majd megváltozik a véleményed. Éljenezz csak nekik!
2011. márc. 14. 15:17
10/18 anonim válasza:
Én nem vagyok roma de neki szurkolok.Minden roma nem egyforma,köztük is vannak jok is rosszak is mint köztünk nem romák közt is.Fehérek között is van elég bünözö.Nem kell mindig támadni ezzel a romasággal.Gondolkozzatok egy kicsitt!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!