Hol éri az meg Gáspár Győzőnek hogy idiótának állítja be a kislányát és lejáratja egy egész ország előtt?
Szerintem is!
Színjáték az egész!
Gondolkodtam, meg ugye figyelem is sokszor a műsort. Volt, hogy Evelin rossz jegyet kapott, az apja ment felé, húzta össze magát mint akit rendszeresen ütnek. Csak ennyit a mintacsaládról, amit be akarnak állítani.
A kislány, Virág egy mesét nem tud végighallgatni, jó, nem is foglalkozik vele a kutya se, hiszen volt, hogy apuci törődő jó apát próbált játszani, de az fix, hogy akkor vette életében először ölbe azt a kislányt. Amúgy meg nekem is erős a gyanúm, hogy a kislánynak valami nem stimmel az agyával, a viselkedése, beszéde, tudása, kb mint egy 3-4 éves gyereknek. És ez nem cigány kérdés, hiszen oviba jár, onnan valaminek kellene hogy ragadjon rá. Más "kultúra" más környezet amit ezek lerendeznek, de ilyen szinten tönkretenni egy gyereket nem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!