Csak én gondolom, hogy Olivia Rodrigo toxikus?
Nem igazán értem a felfogást. Szóval a srác aki elhagyta egy másik lányért az nem toxikus, jó fej srác. De ha a lány kiborul és netán ír róla dalokat akkor az toxikus, bunkó és azt a akarja hogy körülötte forogjon a világ?
Szerintem ez az egész dráma amúgy magánügy és senkit sem kéne utálni ezért a drámáért. Én sem utálom őket de én nekem nem ez a véleményem mint nektek.
Egy biztos: jobb nem ujjat húzni a kiscsajjal, különben elátkoz a legújabb albumának első kislemezében, hogy aztán forrófejű tinik százezreitől kapj halálos fenyegetéseket.
Milyen érdekes, hogy ugyanazzal a receptúrával indul az új korszaka is: volt egy szemét exe, és dögöljön meg.
Aztán már most mennek a találgatások, hogy ki volt az az újabb szemét, aki kihozta a sodrából a kis díznihercegnőt. 😬
Bizarr, hogy már a zeneiparban is Mónika Show-ra épülnek a karrierek. Azzal generálnak figyelmet maguknak, hogy egy magán jellegű probléma másik fele ellen hergelnek mindenkit.
Lehet, hogy “szívtelen”, meg “famef*cker” volt az a bizonyos ex, de nem úgy kéne csepegtetni a privát információkat, hogy boldog-boldogtalan azt tippelgesse, kiről szólhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!