Csak én gondolom, hogy Olivia Rodrigo toxikus?
Szimplán figyelemhajhász, tehetségtelen ripacs, aki meg van győződve arról, hogy körülötte forog a világ. Undorító, ahogy affektál, miközben magáról beszél. Rettentően unszimpatikus.
Tegyük hozzá, hogy a Disney-Nickelodeon tiniüdvöskék közül kevesen vakaródtak ki normális értékrenddel és egészséges személyiséggel.
Pl. Ariana Grande viselkedése is rendkívül irritáló számomra, negatív példa a fiataloknak, de azért valljuk be, zeneileg jobban megerőltető magát.
Amit Olivia kiad magából, tucat, rekedtes mutáló kamaszhang. Még csak szép csengése sincs.
Amint látom, most eléggé nagyra van magától, mert hirtelen felkapták a semmiből, de messze nem az a híresség, akire még évek múlva is emlékeznek. Egyszer majd lecseng.
Szerintem is toxikus.
Magához akarja láncolni az exeit, miközben kvázi átkozza őket a dalaiban 😳😬, ami egyáltalán nem egészséges hozzáállás.
Most mindenki el van ájulva tőle, mindenkivel őt favorizáltatják. Előtte nem sokat tudtam róla, minden előzmény nélkül, kvázi a semmiből bukkant fel a neve. Csak később esett le, hogy… ja, ő az a Bizaardvark-os csaj, ergo, egy újabb Disney-szalajtott a sok közül. Viszont a személyiségével kapcsolatban rögtön szemet szúrt, hogy nagyon beképzelt és egocentrikus.
De amit Joshua Bassett-tel csinált - konkrétan kórházba, élet-halál közé küldte a dalocskájával - az tényleg övön aluli volt.
Mindezt csak azért, mert “egy nála sokkal idősebb lányt”, Sabrina Carpenter-t választotta helyette, - és tekintve, hogy ő akkor még csak 16-17 éves kis p*sis volt, szerintem abszolút jogosan, nem kellett volna ettől ennyire kiborulni.
Pontosabban: nem kellett volna ÚGY kiborulni, hogy mindennek ekkora médiavisszhangja legyen. Szegény srácot konkrétan üldözték a szintén toxikus fanocskái, csak azért, mert dobni merte a kis “ártatlan” kedvencüket.
Fenyegették, zaklatták, ez senkit nem érdekelt.
Az élet nem mindig úgy jön össze, ahogy akarjuk, és lehet is erről dalokat írni, de az már beteges, hogy mindez ilyen szintű személyeskedésbe megy át.
Nagyon idegesítő hogy a válaszolók nagy része nem hallgatta meg a dalait...
Pl mikor is károsított meg valakit?
Nem értem a felháborodást, se Sabrina se Joshua nevét nem említette meg egyik dalában se (Ariana Grande megtette, és igen érte is úgy rajonganak az emberek, de ne érdekeljen) és ha megtette volna akkor az se lenne baj, mivel az ő dala ő dönti el, de igen talán ez nem lenne túl kedves vagy ilyesmi pont ezért nem is tette. De rengeteg olyan szám van amik az előadók exeiről szólnak, nem értem miért csak őt kell támadni.
Egy 17 éves lány ki írja az érzéseit a dalába. A legjobban talán így lehet kiadni magadból a düht vagy szomorúságot. Pl a rajzolás, festés is szokott segíteni. Olivia dalokat ír.
Nem hinném hogy magahoz láncolja az exét, miért üldözőbe vette, vagy mi? Ha már ennyire tudjátok megkérdezem.
Egyszerűen csak nem képes elengedni egy ilyen hosszú idő után ami egy első szerelemnél nem is meglepő.
Sabrinát pedig nem utálja, csak azért elég rossz nézni hogy ha az az ember akit szeretsz az más valakit szeret. Így néha akaratlanul is hasonlítja magát hozzá.
Olivia nem ártott nekik, az hogy néhány őrült rajongója utálja ezért Joshuát vagy Sabrinát arról nem igazán tehet. Én személy szerint nem utálom egyik barátom exét sem, nyilván ha valaki megbántaná egy közeli barátom arra nem néznék jó szemmel, de azért a fanoknak nem kéne olyan messzire menni hogy a kedvenc előadójuk exét üldözik.
#7: Nem említette meg a nevüket, de legalább 3-4 dalában elég egyértelmű utalások vannak arra nézve, hogy róluk van szó.
Ezt Joshua is felfogta, és miután meghallgatta a Drivers Licence-t, kórházba került.
És akkor még Sabrina dalált titulálták “gyerekesnek”, amibe kifejtette, hogy Oliviával akár barátnők is lehettek volna.
Olivia szerintem sokkal gyerekesebben fogja fel ezt az egészet, úgy viselkedik, mint egy óvodás, akinek nemet mondtak.
Bár… már olyan érzésem van, hogy a Disney szándékosan lovagolja meg ezeket a műbalhékat.
Régen még az ilyen körökben is a tehetség dominált. Ma pedig tulajdonképpen a saját maguk által kreált Mónika Show-jukkal próbálják eladni a produktumot. Azzal, hogy ki mekkora balhét kavar, arra hányan kattintanak, ki kit hord el mindennek az új “zenéjében”, meg hogyan üvöltik le egymás fejét Insta és TikTok live-okban, mint a szellemileg visszamaradott Hárshegy szökevények.
Ma olvastam,hogy aztán coming outolt is a Joshua,hogy kiakadhatott az Olivia ezen,pláne,hogy a Harry Stylest említette:D Csoda nem lett Harry gyűlölő dal..még.
De erről,hogy kórházba is került..mi történt vele?😳
7 vagyok
Én nem tudtam hogy korházba kerül. Igazából annyira nem is követem a többieket, csak oliviát mert őt megkedveltem. És ugye nem a pletykák miatt hanem a dalai miatt.
De a dal miatt került kórházba? Hogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!