Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Megdobnád SP-t egy koncerten...

Megdobnád SP-t egy koncerten paradicsommal?

Figyelt kérdés
:)
2010. aug. 26. 11:12
 61/120 anonim ***** válasza:
100%

"NEM,mert nem használom ki a hírnevét"

Nem kéne összekeverni azt, hogy valaki híres, vagyhogy valaki hírhedt. Elmondom neked, hogy szerintem te csak itt ügyvédkedsz, mert ha ezt az utcán tennéd, az első ember az első adandó alkalommal úgy vágna képen, hogy rögtön tudnád, kit isteníts. Konkrétan meg lennél lincselve a krisztiánoddal együtt.

2010. aug. 28. 11:14
 62/120 anonim ***** válasza:

ügyvédkedem?hát ez lol

nem ügyvédkedem csupán kiállok egy normális ember mellett,

azért simán elszálhatott volna magától,de nem tette,és igen nem használom ki a hírnevét,a kutya se tudja h én jóban vagyok vele de nem érdekel

örülök neki h jóban vagyok vele.

2010. aug. 28. 11:16
 63/120 anonim ***** válasza:

"jöttök itt azzal ,hu bmw az az igazi,meg minden

nektek az van?nem mi?akkor meg,..."

Öhöm:

[link]

2010. aug. 28. 11:17
 64/120 anonim ***** válasza:
100%
A kutya se tudja, mi? Itt reklámozod már mióta, de a kutya se tudja. Egyébként meg nemhogy nem használod ki, hanem mások előtt szégyenled, mert tudod, hogy megvetik, ezért nem mondod meg nyilvánosan. Ez nem kihasználás, hanem árulás. Amit itt művelsz, az meg kétszínűség. Copkodd ki az ánuszát hamar.
2010. aug. 28. 11:18
 65/120 anonim ***** válasza:
ha az is van ,és akkor mi van?tied a világ b+, nem hinném...ez csak egy kocsi,szóval ne nagyon szálljál el magadtól..
2010. aug. 28. 11:19
 66/120 anonim ***** válasza:
51%

1-nem reklámozom magam,ez egy anonim oldal,

2-a "kutya se tudja" alatt,nem úgy értem,ilyenek mint ti ,azon kívűl rajongók meg ilyenek,

a menedzsere barátai (sztárbarátok,Lola,Puskás Peti stb.ők is ismernek)csak velük nem vagyok annyira jóba,

csupán néha amikor ott vannak Krisszel váltok velük pár szót......

2010. aug. 28. 11:21
 67/120 anonim ***** válasza:
na meg persze legjobb bnőm is tudja, mert minden ismerősöm nem tudhatná mert tudom h lenne olyan aki ezt kihasználná...
2010. aug. 28. 11:23
 68/120 anonim ***** válasza:

Szánalmas vagy te 56 %-os. Nem ismered, csak trollkodsz itt!

[link]

2010. aug. 28. 11:29
 69/120 anonim ***** válasza:
100%

He? puskáspeti sztár? Hát neked az értékrended a bányásznéka valaga alatt van.

Törőcsik Marit ismered? Deák Bill Gyulát? Kalapács Józsit? A loláddal szemben most vagdalkozzak Bencsik Tamarával? Koleganőm volt bszod, mégse tartom sztárnak, csak mert kiadott egy lemezt (meg előtte volt egy zenekara), pedig állítom, ezerszer jobb lolánál.

2010. aug. 28. 11:29
 70/120 anonim ***** válasza:
51%
de ismerem,nem érdekel ha nem hiszed el,nekem az a lényeg h én tudom, amikor ki volt készülve én beszéltem vele h ne foglalkozzon a sok szánalmassal,és hallgat a barátaira azóta nem veszi ezeket magára:)szerencsére
2010. aug. 28. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!