Megdobnád SP-t egy koncerten paradicsommal?
Figyelt kérdés
:)2010. aug. 26. 11:12
41/120 anonim válasza:
14.56
csak annyi h már van saját kocsija-.-"
hülye barom..-.-"
42/120 anonim válasza:
Igen? Miből gondolod? Abból, hogy YouTube-on hajt egy kölcsön Seatot amivel lefullad?
43/120 anonim válasza:
44/120 anonim válasza:
Ba szki vett egy női autót? LOL!
45/120 anonim válasza:
"hanem neten is fenn van,már azzal jár,meg minden."
nebzzzmeg. Tényleg? Kocsival jár? Hát mekkora überkirály már? És nem unatkozik egyedül az utakon? Merthát ha ez hírérték, nyilván nincs még egy ember, aki kocsival járna, nem? Te droid, te. Egyszer jönne velem szemben, rommá dudálnám a kis b*ziját.
46/120 anonim válasza:
basszus öröm olvasni hogy mennyire utáljátok egymást meg sp-t!! ku rvajo!! csak így tovább....am sztem se jo sp...kivéve pár számot..
47/120 anonim válasza:
milyen női autót? hülyegyerek-.-"
48/120 anonim válasza:
Miért, ez szerinted férfias autó? Ez az Alfa legcikibb autója.
49/120 anonim válasza:
ezt is csak azért mondod mert nem bírod sp-t, én ültem egyszer benne kényelmes meg minden,és sajnálom h egy ilyen embert utáltok,senkinek nem ártott még és nincs is szándékában,a mocskolodást is elnézi....
50/120 anonim válasza:
hogy egyeseknek még attól is mentális orgazmusuk van, hogy ismerhetik ezt a nagyembert személyesen... hát ennyi örömöd legyen az életben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!