Megdobnád SP-t egy koncerten paradicsommal?
Látom, hogy nem érted, és itt sp a legkisebb ok és ember egyaránt. A te sztárodat pont leszarom, nekem más a bajom.
Az a bajom, hogy a TE értékrended ezek miatt a droidok miatt mostanra erősen torzult, olyanokat tartasz, tartotok sztároknak, "befutottaknak", akik tényleg sehol nincsenek, és megvetitek azt, aki tényleg letesz valamit az asztalra, és aki felhívja a figyelmed arra, hogy rossz az irány és a nézőpont, amit követsz. Ha valaki ezt meri tenni, akkor már szánalmas és irigy, mert a TE sztárod az isten, őt kellene követni.
Elmondom neked, hogy a TE sztárod nemhogy nem isten, egyenesen negatív példa mindenben: negatív példa a zene művészetében, az emberi formalitásban, a férfiúi identitásban, a divatban, mindenben. A fiataloknak nem szabadna példaképet látniuk benne, mert ez egy elkorcsosult kép, egy karikatúra.
És lehet azzal jönni, hogy jó, mert én így látom, te meg úgy és hagyjuk, de ezzel struccpolitikát követsz, és kizárod a valóságot, élsz tovább a kis álomvilágodban a krisztiánoddal.
Legalább az tűnjön fel, hogy tripla annyian utálják, mint amennyien szeretik (és azért ilyen jó az arány, mert kevesen ismerik), és ennek oka van.
Tudjátok mit,nem pazarlom rátok az időmet,teljesen felesleges, én megyek innen,nyugodtan maradjatok beszéljétek meg ki mennyire utálja,nagyon sokat érhettek ezzel,hát hajrá.
csáó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!