Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hiányzik Filmkiller Zoli?

Hiányzik Filmkiller Zoli?

Figyelt kérdés

2021. jún. 22. 00:01
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
de nem igaz, h senki ne tudna lőni róla egy fotót, vagy ne tudná letesztelni a híres lángosipari vállalat termékeit az egész yt ezt rajonganá ha vki megcsinálná
2022. szept. 6. 01:02
 42/50 anonim ***** válasza:

38 vagyok

a lángos sztem senkit sem érdekelne, de a fotó tényleg nem rossz ötlet. így legalább látnánk, hogy zoltán él és virul, mert amúgy félévente halálhírét keltik

2022. szept. 6. 06:35
 43/50 anonim ***** válasza:

41, pár hónapja volt vki (nem követed a trash csoportot?!) filmkiller már rég nem dolgozik ott, az üzlet működik amúgy

egyébként már filmkiller nem érdekel senkit, a trasht követő emberek 90% nem is ismeri őt, vagy max 1-2 mémet látott róla.

A "keménymag" meg pár tucat emberből áll, ha annyira rajonganak Zoliért, akkor menjenek ki ők hozzá.

2022. szept. 6. 11:10
 44/50 anonim ***** válasza:
frontend programozó lett belőle: [link]
2023. júl. 22. 03:33
 45/50 anonim ***** válasza:
Turha is csinált videót belőle "bosszúból" lol: [link]
2023. júl. 22. 03:34
 46/50 anonim ***** válasza:

Kicsit nehéz lesz munkát találni az ő előéletével!

Az internet nem felejt és a mai napig fent van az összes magyar ellenes videója.

Az N1 tv-s interjúról ne is beszéljünk https://www.youtube.com/watch?v=3A63D0M4fx0

Egy román újság is lehozta a sztorit [link]

Az hogy ő ezek után magyar oldalakon és magyarul próbál munkát találni kicsit vicces! Elég ha beirják a nevét a keresőbe és máris kiadja a referenciáit. Magyargyűlölet,úszitás,gyűlölködés,meg minden.

Ez a github-os referencia (amit elvileg ő csinált) már ha lehet annak nevezni pedig egy vicc.

Ha ennyi az össz tudása szerintem elfecsérelt 5-6 évet az életéből mert ezzel kb. sehova nem veszik fel még gyakornoknak sem.

Nekem megfordult a fejemben hogy trollkodnak a képeivel,profiljával mert ennyire higagyú azért ő sem lehet! Bár elnézve az N1 riportot ki tudja!

2023. szept. 26. 16:04
 47/50 anonim ***** válasza:

46

Nem trollkodás szerintem, mert egy ideig a profilján olyan képek voltak kint, amiket korábban tuti nem rakott ki, és miután kikerült a githubos profilja, ezeket levette.

2023. szept. 27. 09:32
 48/50 anonim ***** válasza:
egyesek szentül meg vannak győzödve, hogy az egész csak trllkodás és mindenki becopta, de ahogy az előző írta, akkor az fb profilján található egyéb tartalom pl rövid videó, szakállas kép akkor hogyan jöhettek létre?
2023. szept. 29. 01:02
 49/50 anonim ***** válasza:
A githubja nem elérhető de találtam egy másik oldalt: [link]
2023. szept. 29. 22:50
 50/50 anonim ***** válasza:
visszatért
nov. 3. 19:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!