38 vagyok
a lángos sztem senkit sem érdekelne, de a fotó tényleg nem rossz ötlet. így legalább látnánk, hogy zoltán él és virul, mert amúgy félévente halálhírét keltik
41, pár hónapja volt vki (nem követed a trash csoportot?!) filmkiller már rég nem dolgozik ott, az üzlet működik amúgy
egyébként már filmkiller nem érdekel senkit, a trasht követő emberek 90% nem is ismeri őt, vagy max 1-2 mémet látott róla.
A "keménymag" meg pár tucat emberből áll, ha annyira rajonganak Zoliért, akkor menjenek ki ők hozzá.
Kicsit nehéz lesz munkát találni az ő előéletével!
Az internet nem felejt és a mai napig fent van az összes magyar ellenes videója.
Az N1 tv-s interjúról ne is beszéljünk https://www.youtube.com/watch?v=3A63D0M4fx0
Egy román újság is lehozta a sztorit [link]
Az hogy ő ezek után magyar oldalakon és magyarul próbál munkát találni kicsit vicces! Elég ha beirják a nevét a keresőbe és máris kiadja a referenciáit. Magyargyűlölet,úszitás,gyűlölködés,meg minden.
Ez a github-os referencia (amit elvileg ő csinált) már ha lehet annak nevezni pedig egy vicc.
Ha ennyi az össz tudása szerintem elfecsérelt 5-6 évet az életéből mert ezzel kb. sehova nem veszik fel még gyakornoknak sem.
Nekem megfordult a fejemben hogy trollkodnak a képeivel,profiljával mert ennyire higagyú azért ő sem lehet! Bár elnézve az N1 riportot ki tudja!
46
Nem trollkodás szerintem, mert egy ideig a profilján olyan képek voltak kint, amiket korábban tuti nem rakott ki, és miután kikerült a githubos profilja, ezeket levette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!