Akkor mi van vele, ha nem lángost készít?
Él még?
22
Hát igen... még a nagy antimédia tagok se voltak képesek felkeresni.
Én csak egy hobbiszintű trash rajongó vagyok, de nyáron voltam kint romániába, akkor nem ő volt a lángosozóba.
Elmentem a címükre is, de nem nyitott senki ajtót, látszólag lakott, rendezett ház volt, szóval még biztos ott élnek a szülei.
de tényleg voltál ott? ettél is? ha igen, hogy volt gusztusod hozzá?:D
vicces lenne:D de nem hiszem mert a végén megutálta a trollokat
Murder már Zoli előtt kiszállt, elege lett, egyszer azóta bő egy éve csinált egy liveot MC Isti-vel, legutóbb pedig itt adott életjelet magáról:D
Youtubon leselkedik de nem videózik és nem is fog többet a történtek után!
Szépen le égett a nagy antimédia mogul miközben túlsúlyossan menekült egy ripoter elől! A riporter kérdéseit nem tudta értelmezni és buta ovodás válaszokat adott!
Ha ez nem leszerepelés akkor itt a magyarozós videó!
https://www.youtube.com/watch?v=MWDDUlei7QE
E videó után vajon hány hithű hazafi vette a lelkére a dolgot?
Vajon melyik gárda vette zokon ezt? És most a kemény maga gondolok!
Szóval össze lehet rakni mi is történt nem kell ehhez nagy tudás!
Az hogy a hatóságok és a polgármester is rá szállt csak további plusz!
Itt nem lesz többet visszatérés és ha lenne is az már nem a régi Zolika lenne! Amit régen megmert tenni ma már nem! Megtanulta hogy a szavaknak súlya van! És hogy hiányzik e? Nem! Van elég nyomorult aki a helyébe lépett! Nekem ez a véleményem és igy látom a történteket!
Előző.
Ki lépett a helyére? Tudsz neveket, csatornákat írni?
#24 Mi az hogy premierező csatorna?
28
"Új videó premierje
A YouTube Premierek funkciója révén te és a nézőid együtt nézhettek meg egy új videót valós időben."
Nem a 28-as vagyok, de tippjeim szerint pl: Két Babar, Diplomás Trash videós "lépett a helyébe".
De már nem olyan tartalmak vannak, mint filmkiller zoli csatornáján...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!