11/50 anonim válasza:
Nem, bőven van helyette jobb, és szórakoztatóbb alkoholista youtuber.
13/50 anonim válasza:
10-es
Hogy lehet valakit eltiltani a videózástól?
Ki tud eltiltani és miért/milyen indokkal?
Ez olyan mint a fociban?
14/50 anonim válasza:
egyesek szerint a polgármester tiltotta el, mások valószínűbbnek tartják, hogy a szülei, csajtesója tiltotta el, mert sértette volna a lángosozójuk jó hírnevét, ugye a boltjuk feltűnt ano az n1tv-s riportban is
15/50 anonim válasza:
14
És Filmkiller ilyen szófogadó lenne, hogy ha azt mondják neki, hogy ne videózzon, akkor nem...
Nem ilyenek képzeltem. Ez, így nagy csalódás nekem.
16/50 anonim válasza:
12
Kafka Marcédesz a mostani legaktívabb, de korábban volt Turbo titán, vagy Ádám mobil.
Mindegyik szórakoztatóbb mint Filmkiller, ő is jó volt anno...de az előbbi "emberek" sokkal extrémebb műsort tolnak :D
17/50 anonim válasza:
18/50 anonim válasza:
ha jéghideg anyagiakról van szó, akkor bizony lehet, hogy mégis becsicskult a nagy fingkillerünk:D előtte nem volt olyan ok ami az üzletet veszélyeztette volna, illetve összekapcsolta vele, mégis csak egy magyar többségű településen lángosoznak, ő meg nagy ésszel a magyarokat szidja:D
19/50 anonim válasza:
18
Már rég nem dolgozik a lángososnál, mások vannak ott.
Nyáron voltam ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!