Avram Latosca párja mit dolgozik, hogy ilyen sok pénzük van?
Figyelt kérdés
2021. jún. 11. 21:03
11/16 anonim válasza:
Egyáltalán nincs sok pénzük. Avramlatosca hamisítványokat hord, úgyhogy ez ne tévesszen meg. Hamis Cartier, DIOR,Gucci, Lous Vuitton, Hermès...Minden ami drága lenne hamis!! Albérletben élnek ezen mi a gazdagság?
12/16 anonim válasza:
Építőmunkás, elvileg van alatta pár ember.
Avram maga mutogatta valahol törökországban hogy nézik a sok kamu cuccot a bazárban...
Amúgy egyáltalán nem gazdagok, az, hogy be tudnak ülni étterembe és el tudnak menni nyaralni belgiumban egyáltalán nem nagy szám.
Ráadásul mindenhol, légyen bármi is a kérdés vsgy a téma, elmondja, hogy őt a pasija tartja el és milyen jól keres. Ugyebár tudjuk mit szoktak ennyire masok orra alá dörgölni, amit fel kell nagyítani.
Avram meg ha már otthon van, lehetne igényesebb a lakásra meg magára (ami nem a műkörömnél kezdodik), dehát egy tróger szegény.
13/16 anonim válasza:
na, a név ismerős volt, de amíg nem láttam ezt a posztot, azt hittem, ez valami román politikus pali
14/16 anonim válasza:
Ebben ne haragudj, de mi a jól élés? Esetleg az, hogy nyaral? Én minden évben megyek, sőt még télen is szoktunk. Kamu táskák? Vagy esetleg a műtétre gondolsz? Mert azt a könyve bevételéből finanszírozta. Jól keres Attila, szerintem a havi egy, mas fel millió meg van nekik. De kint ez nem nagy szám. A párommal nekünk is meg van 800-900 e. Havonta, és Magyarországon belül. Mi jól élünk belőle, de nyilván nem vagyunk Cardi B szinten, mint, ahogy Avram sem. Pontosan mire gondolsz, miért gondolod azt, hogy jól élnek? Fiatal vagy még? Mert, akkor javaslom, hogy tanulj sokat, és olyat, amit szeretsz csinálni, akkor simán megkeresed azt a pénzt, amiből jól fogsz élni!
15/16 anonim válasza:
Komoly, hogy albérletben laknak? Juj ez most meglepett, hiszen hogy dicsekedett a házzal is. Albérletbe gyereket se vallalnék. Mi van a munkás gyerek kidőlt, vagy ráesik egy tégla. Házat rendbe tartani sem tudja, olyan kupiban élnek ezek, nem még dolgozni bármit is.
16/16 anonim válasza:
Legalább az a ház lenne a sajátja 😁 szokásos insta influencer 😁 20x többet mutat mint ami, plusz olyan meséket legyárt 😁 hányszor beadta, hogy ő majd robban 😁😁😁 nem egy influencert tudok, aki albérletbe lakik, na én se vállalnék abba gyereket, felmondja a tulaj, gyerekes meg senkinek nem kell, hát igen 😁 kell a pénz a látszatra 😁😁😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!