Sokan mire alapozzák ezeket a dolgokat Avramról?
Rengeteg pletykat olvastam itt róla és nem értem a többségét.
1. Az energia ital lopás, erről tudom, hogy igaz, mert láttam a storyt.
2. Fenékműtét
3. Ruhát lopott vagy valamit lopott ez is változó a kommentekben
4. Van szexvideója
Most ezek csak pletykák amiket elhisztek vagy van konkrétvbizonyíték rá?
Most Te vagy egyáltalán nem követed őt vagy tényleg nem látod a fatoluaz erdőt. Tegnap feltette sztoriba, hogy Marbellan van dr. aslaninal, odairta, I am ready.. ez a doki hatalmas fenekeket készít, megnéztem az oldalát..
Lopós sztorit nagyon gyorsan levette, de sokan lementettek és fenn van egy másik insta oldalon amit nem ő kezel. Szerinte bekaphatjak a rendőrök, ő ezt így szokta.
A többiről nem tudok pontosabbat, de egyet mondok neked. Szoktak terjeszteni emberekről dolgokat és én megfigyeltem, hogy gyakorlatilag mind igaz. Nem véletlenül! És elég sok hazugság, aljasság már leleezodott róla.
Ajánlom figyelmedbe instan a bad fun oldalt. Írd be a nevét és kidobja. Nem tudom ki csinálja, de elég jól összeszedte a dolgait. Szóval összességében nem véletlenül van neki "hírneve".
És a bad funt le is töröltette.
Na vajon ki lehet a kérdező?😂😂
Nyomozod h hol van még rólad valami? Megsúgom..sok helyen.
A kamuéleted előbb utóbb maga alá temet.
🐽
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!