Azzal ki hitegeti az embereket, hogy a Blackpink és a BTS híresebb a TWICE-nál Magyarországon?
Szerintem meg a kerdező próbálja itt is népszerűsíteni a bandát,hatha ràkeresnek és ezzel növelik a nézettségét.
Ps.utálom az összeset,de a bts meg a blackpink ismerősen cseng.
Nem kell hülyének lenni! Nyugaton a bts és a bo létezik! Ennyi!
Csak azok ismerik a többi bandát akik már régóta bent vannak 2-3 év minimum és sok mindnet néznek pl kpop műsorokat amikben alapból sok idol vendég van meg pl kpop show-kat amiben sosincs megadva hogy az aktuális banda mikor kezd!
A twice amugy sokkal erősebb Koreában viszont a bp meg minden máshol erősebb…! A bts meg már vicc kategoria amha hype-ról és hírnévről szól! A bighit most azt próbálja elérni hogy a bts köztudatban legyen mint pl Bruno Mars vagy pl Trump esetleg elon musk… emiatt is vannak megszorítások és repülhet ezt a gfriend mert minden pénzüket most erre költik… szerintem a bighit fiu bandája is befog csődölni mert egyszerűen a bighit csak a bts-re akar beruházni de hat hamarosan katonai szolgálat ejnye… akkor a bighit meg fogja tudni…
Oke eltértem…
A lényeg twice kevésbé ismert nyugaton!
És jó mostanában a twice is le adta a színvonalat mert ennyi erővel be megyek egy “night klubba” és ott nézem a rudtanc legmagasabb művelődését…
Kezd egy 2.0 bp lenni csak ido kérdése hogy a fanok is rájöjjenek…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!