Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Azzal ki hitegeti az embereket...

Azzal ki hitegeti az embereket, hogy a Blackpink és a BTS híresebb a TWICE-nál Magyarországon?

Figyelt kérdés

2021. máj. 27. 16:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi az h ki hitegeti az embereket? Nem kell senki hiteget, ez látszik, ugyanis a csapból is a BTS és a Blackpink folyik. Mondjuk én adnám ha a Twice is, és más kpop bandák is kapnának egy kis figyelmet, nem csak ez a kettő.
2021. máj. 28. 00:50
 12/19 anonim ***** válasza:
86%
Egyébként a BTS a Blackpinknél is híresebb. Az ő számaikat játsszák a rádióban, nekik vannak promócióik. A többi bandának is lehetne néha.
2021. máj. 28. 08:21
 13/19 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem meg a kerdező próbálja itt is népszerűsíteni a bandát,hatha ràkeresnek és ezzel növelik a nézettségét.

Ps.utálom az összeset,de a bts meg a blackpink ismerősen cseng.

2021. máj. 28. 15:25
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Sokan a saját kedvencüket akarják a leghíresebbnek, de elkell fogadjtátok, hogy jelenleg a BTS és a Blackpink a leghíresebb kpop csapatok jelenleg, világszerte.
2021. máj. 28. 15:27
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Twice a kedvencem, de sosem mondanám, hogy ők a leghíresebbek, mert nem vagyok hülye. Csak körül kell nézni.
2021. máj. 29. 00:03
 16/19 anonim ***** válasza:
60%

Nem kell hülyének lenni! Nyugaton a bts és a bo létezik! Ennyi!

Csak azok ismerik a többi bandát akik már régóta bent vannak 2-3 év minimum és sok mindnet néznek pl kpop műsorokat amikben alapból sok idol vendég van meg pl kpop show-kat amiben sosincs megadva hogy az aktuális banda mikor kezd!

A twice amugy sokkal erősebb Koreában viszont a bp meg minden máshol erősebb…! A bts meg már vicc kategoria amha hype-ról és hírnévről szól! A bighit most azt próbálja elérni hogy a bts köztudatban legyen mint pl Bruno Mars vagy pl Trump esetleg elon musk… emiatt is vannak megszorítások és repülhet ezt a gfriend mert minden pénzüket most erre költik… szerintem a bighit fiu bandája is befog csődölni mert egyszerűen a bighit csak a bts-re akar beruházni de hat hamarosan katonai szolgálat ejnye… akkor a bighit meg fogja tudni…

Oke eltértem…

A lényeg twice kevésbé ismert nyugaton!

És jó mostanában a twice is le adta a színvonalat mert ennyi erővel be megyek egy “night klubba” és ott nézem a rudtanc legmagasabb művelődését…

Kezd egy 2.0 bp lenni csak ido kérdése hogy a fanok is rájöjjenek…

2021. máj. 30. 14:28
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem hallgatok k popt de a Bakckpinket és a BTS-t még én is ismerem.
2021. máj. 31. 15:29
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól tudom akkor Koreában a TWICE sikeresebb mint a Blackpink viszont a Blackpinket többen ismerik, népszerűbbek.
2021. jún. 26. 15:40
 19/19 anonim ***** válasza:
Az én háttérképem pár hete még a BLACKPINK volt, és az osztálytársam (aki nem kpop fan) rámondta, hogy BTS. Úgyhogy ez egyértelmű!
2023. jún. 29. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!