Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Legostobább magyar influencer?

Legostobább magyar influencer?

Figyelt kérdés
Lenne pár emberem nekem is de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is (na meg ja kiírnám az egyiket akkor a művésznő azonnal töröltetné a kérdést)
2021. máj. 21. 13:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
76%
Méjjjá Gód
2021. máj. 22. 17:07
 12/23 anonim ***** válasza:
Kialakító Enikő, de Temesanikó is versenyben van
2021. máj. 23. 12:06
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha leírnám a nevét, jönne a feljelentés meg a kérdést is töröltetné. :) Szerintem üldözési mániája is van vagy valamit titkol... hogy róla még beszélni sem lehet
2021. máj. 26. 20:44
 14/23 anonim ***** válasza:
Akik csak YouTube hirdetéseket csinálnak, azok többnyire olyanok is, hogy máshoz nem értenek. Akik YouTube videókat is készítenek mellette, azok már általában értelmesebbek. Felvenni, megvágni a videót kicsit több hozzáértés, mint Instára selfiet feltölteni. Persze azok közt is van olyan aki igénytelen és csak bekapcsolni tudja a kamerát.
2021. máj. 27. 14:43
 15/23 anonim ***** válasza:
61%
Azt nem értem, hogy az ilyen oldalakon, mint a Gyakori állandóan szidják őket... Közben meg több 100 ezren követik azokat is, akik igazából semmit nem tettek le az asztalra, nem érdekes a személyiségük, jellegtelen képeket töltenek fel.
2021. máj. 27. 14:45
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ide is leírom:

Az összes instagram influencert annak tartom. Vannak kevésbé és brutálisan hülyék is.

De ha belegondoltok, mind egyformák végső soron.

Külsőleg is. Feltöltött száj, levágott orr, szolizott bőr stb...nulla egyéniség csak a pózolás promó termékekkel és "guccsival" (már ha eredeti)

Mindegyik előadja a millió dolláros bébit a jachton..

Azt próbálják elhitetni, hogy áloméletük van és emiatt sok kiscsaj azt hiszi, ez kell a pasiknak... (És az új generációnak bizony valóban ez kell)

Kialakít egy torz ízlést, egy hazug fellegvárat amiért a kislányok bármire hajlandóak lesznek, ész sem kell hozzá, csak jó test meg kaphatóság....

Nem áltatom magam, hogy hú régen minden jobb volt, de talán sosem volt még ennyi boldogtalan, kiüresedett, csalódott, kallódott és mentálisan sérült ember, mint ma.

Cáfoljatok meg, ha tévedek, de ezt látom.

Szóval az összes ostoba, és káros is.

Influencer jelentése = befolyásoló személy.

Amúgy tudom kire gondolsz, 😏😉kérdező, ő nem csak ostoba, de még elmebeteg is.

2021. jún. 20. 13:05
 17/23 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem is elmebeteg.:D
2021. jún. 20. 14:53
 18/23 anonim ***** válasza:

[link]

A kommentek mindent elárulnak..

2021. jún. 20. 19:32
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

#18ra reagálva

szegény lány csak bemutatta a ruhákat és őszintén elmondta, hogy melyik volt jó és melyik nem. Tök normális volt, nem lehúzó jelleggel csinálta. Erre olyan választ kapott, hogy hányingerem lett...

Ha valamire one size van kiírva, akkor igenis megtévesztő lehet. Akkor azt írják oda, hogy s, max m!

2021. jún. 20. 20:02
 20/23 A kérdező kommentje:
Egyébként én a kínai cipos influenszer lányra gondoltam aki allandoan Guccit vásárolgat, ő sem birja a kritikát,toroltet egyből de Mejja se semmi
2021. jún. 26. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!