Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit gondoltok a Berki Mazsi...

Mit gondoltok a Berki Mazsi privát live dologról?

Figyelt kérdés

Azért ez a Mazsi is megéri a pénzét..

Pénzért tart live-ot arról hogyan fogant meg a gyerekük most meg fogadkozik instasztoriba hogy jajj hát az az árva gyerekeknek megy.

Hú de nagy ajándék az a pár száz forint az árva gyerekeknek.Ha akarna adakozhatna a saját pénzéből.Ez inkább azért privát élő hogy minél több kivancsi embert visszavonzzanak az oldalukra mert egy ideje már nem volt olyan botrány körülöttük hogy az emberek foglalkozzanak velük.De egy kisbaba megfoganását erre felhasználni..

2021. máj. 19. 13:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%

Ezek a kérdések amúgy fizetett promóciók?

Miért kell ezeket a trash embereket népszerűsíteni? Ha foglalkozol vele, akkor persze, hogy csinálja. A lényeg, hogy ne érdekeljen.

Hihetetlen, hogy ennek az oldalnak köszönhetően egyáltalán tudom kiről van szó.

Hagyjátok "meghalni" az érdeklődést irántuk, ne posztoljatok róluk, stb.

2021. máj. 19. 13:31
 2/12 anonim ***** válasza:
78%

nagyon vicces xd

ennyi erővel bármelyik csöves kérhetne pénzt azért, hogy beszélgessen, ugyanaz a szinten van

nem inspiráló ember, nem jó nő

2021. máj. 19. 15:03
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne vegye senki személyes sértésnek, de aki ezért fizet, az meg is érdemli.
2021. máj. 19. 16:22
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Elég gáz, hogy nagy nehezen teherbe esik de már azon töri a fejét, hogy hogy tudna pénzt csinálni belőle. Elég baj lesz így is a gyereknek, hogy Berki az apja..elegen fogják majd bántani szerintem.
2021. máj. 19. 18:59
 5/12 anonim ***** válasza:
72%

1-es szerintem is BrekiMazsola marketingese teszi ki ezeket a kérdéseket róluk, hogy pörögjön ez a szennypáros az online térben. Nekik ez reklám.

Minnél többen utálják őket és kommentelnek is az oldalukon annál jobb nekik mert tudják mutatni a számokat, hogy mennyien (t)anyáznak a profiljaikon.

Kérdező! Előbb utóbb rájövünk, hogy ezek a kérdések is csak reklám nekik és valami agyatlanságot fogunk idepötyögni, ha egyáltalán válaszolunk...

Nem sül le a bőr a képedről, hogy nekik dolgozol...te tudod.

2021. máj. 21. 10:29
 6/12 anonim ***** válasza:
59%
A spam bűncselekmény fyi
2021. máj. 21. 15:15
 7/12 A kérdező kommentje:

Nem vagyok marketinges😂

Csak ki akartam beszélni ezt olyanokkal akik szintén rossz véleménnyel vannak erről.

2021. máj. 21. 23:18
 8/12 anonim ***** válasza:
90%

Gyenge, szánalmas próbàlkozás a népszerűség növelésére. A hányinger kerülget amikor a videóiban előadja magát, hogy húúú, nézzétek, még a hideg is kiràzott… meg az az eröltetett sírógörcsei. Igazi színésznő/legalábbis azt gondolja hogy hiteles, de átlátszó.

Én a legutóbbi posztján akadtam ki, a “zsíros combocskàin” aztán minden második nap edz terhesen is, mert annyira fél hogy elhízik és ott hagyja a Berki. Nőkénk meg érezze az ember sz@rul magàt, ha a pálcika lábainál vastagabb van neki, mert hogy jujjj, mennyire gáz már hogy fél milliméterrel megnött a lábànak az àtmérője… olyan hiú ez a nő, hogy hihetetlen.

2021. máj. 22. 03:19
 9/12 anonim ***** válasza:
56%

Kérdező, az a helyzet, hogy Berkit kibeszélni nettó energiavámpírkodás.

Mint a közösségi média profiljaik meg az összes hír ami megjelenik róluk, csak erre jó. Rettentesen kellemetlen nézni őket, én őszintén nem is bírom 2 percnél tovább. De még ez is sok belőlük.

2021. máj. 22. 14:38
 10/12 anonim ***** válasza:
74%
Borzasztóan testkepzavaros lehet, emellé párosul berki nőgyűlölete, jó párosítás :D
2021. máj. 22. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!