Csak szerintem megrendezett ez az egész színház Berki körül?
Kiderül, hogy kb nemzőképtelen.
X lombik nem sikerül, majd természetes úton megfogan.
Majd hangoztatják azt, hogy fiú lesz, fiú lesz.
Van egy sanda gyanúm, hogy ez lombikkal készült ez a gyerek, mert Berki biztos nem kockáztatna, hogy még egy kislánya legyen. Szerintem lombikon összerakták, ezért mondja ilyen magabiztosan, hogy fia fog születni. De amúgy én úgy tudom, hogy törvényellenes ez, a gyerek nemét nem határozhatták volna meg jogilag.
#1 Miért ne akarna megint kislányt? Hát ezért:
"Édesanyádon kívül volt már olyan fontos nő az életedben, mint a Pamela?
Nem. És édesanyámat is kihúzhatjuk. Nem bízom a nőkben. Mindent eszköznek tekintek, a nőket is. A nő eszköz arra, hogy gyereked legyen. Lehet mondani, hogy a nőgyűlölő Berki meg hasonlók, de ez akkor is tény. Szerencsés esetben van fizikai meg biológiai vonzalom, de akkor is csak egy eszköz, hogy végre legyen egy gyermeked. A nő mindig csak eszköz, mindig annak tekintettem őket."
Nyúzott is lett a feje, plusz eléggé el van különülve Mazsolától egy ideje.
Egy sérült gyerek lelkű szerencsétlen. Soha nem fog felnőni és soha nem fogja embernek tekinteni a nőket, csak mozgó-beszélő tárgyaknak.
Egy ilyen lelki toprongynak ne is legyen fia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!