Mik a tapasztalatok a hungexpo-n megrendezett babaruha börzéről?
Én nagyon szeretem, már többször voltunk, eltekintve attól, hogy nagyon nagy tömeg van.
Nem csak használt dolgok vannak, hanem csupa újak is, rendes üzletek is vannak.
Babakocsi, bébiétel, tápszer, millió ruha, millió játék, minden minden ami a babának és a kismamának kelljen.
Én csalódtam benne! Hatalmas tömeg, a gyerek se perc alatt nyűgös lett, de tudom ez az én bajom. Én semmi hasznosat ne tudtam venni, kb árban annyi,mint boltban, egyedül talán a humana standja volt jó és olcsó, de ott meg annyian voltak, hogy kb háromnegyed órát álltam sorban és nem kaptam semmit amit kerestem. Én konkrétan gyerekülést akartam venni, ha jól elékszem 2-3 db volt kiállitva ami jó minőségű, bolit áron, és mikor megkérdeztem, hogy van-e még, közölte a pasi, hogy persze fárdjak be a pesti üzletükbe és válogathatok. :((
Lehet velem van a baj, de én soha többet nem megyek oda. Más börzékre igen, de ez nem éri meg az egész napos herce-hurcát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!