Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kérlek hallgasd meg. (? )

Kérlek hallgasd meg. (? )

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=nBLrF1RbXsw&feature=related

Ezek után mi a véleményed róla, mert szerintem 1000x jobb mint a PARTYARC

2010. aug. 22. 22:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Meghallgattam. Tudod, a Partyarc a legalja, annál nem nehezebb jobbat találni. De ennek a srácnak sztem akkor sincs énekhangja, így bármelyik hasonló korú fiú tud énekelni.

Akinek hangja van az a Caramel, hallottad már a Lélekdonor című számát? Na az első osztályú énekhang. Ha olyan előadókat hallgatnál, akiknek tényleg van Istentől kapott tehetségük az énekléshez, akkor ez a "produkció" itt eléggé bántaná a füledet.

2010. aug. 23. 12:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát a Partyarc az hát arra szó nincs.

Na de ez, Lady Gaga számát miért kell így megbecsteleníteni. Fogadja el, hogy egy lúzer aki jókor volt jó helyen és ne arcoskodjon ilyen számokkal, mert csak rossz lessz a vége.

Még azt nem értem, hogy a tinik figyelmét miért az ilyen jövőtlen, tudatlan, senkik kötik le?

Én csak azon szakadok, hogy sajnos nem SP a legalja.. Én még mindig azon vagyok kiakadva, hogy milyen embereket engedtek a megasztárba.. Egy igénytelen mucsa széria lessz.. És aki abból győztesen kikerül, hát az lesz a legalja..

A Király Viktor is jézusom..

2010. aug. 24. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!