Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » 50 Cent-től szeretnék autogram...

50 Cent-től szeretnék autogrammot kérni! Hogy csináljam? Milyen boríték, bélyeg stb kell hozzá? Kérlek!

Figyelt kérdés
Esetleg ha valaki tudja az autogram címét írja már le, nagyon megköszönném!
2010. nov. 20. 08:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Nehogy azt hidd, h postán keresztül majd kapni fogsz. ha szerencséd van, kapsz egy nyomtatott autogramkártyát. én tudok neked hitelesítve szerezni,ha érdekel 5-6000 ft-ig.
2010. nov. 20. 11:13
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

nem biztos, hogy nem szemelyesen valaszol, vannak hiressegek akik raszanjak a draga idejuket...egyebkent en boltban vett boritekban szoktam feladni, es a postan beadni valamelyik levelfelvetel-eshez. Nem kell hozza venned belyeget meg semmit sem. Es azt irsz amit szeretnel, de ne tul hosszan. En amiket eddig kaptam, nem hinnem, hogy egy automata cucc irta ala nekem. mert azt amugy is lehet ellenorizni.

Remelem sikerul es kapsz 50Cent-tol autogramot.:) Talan meg ir is egy rovidke uzenetet. Nekem irtak.:)

2010. dec. 9. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!