Mi Miley Cyrus msn címe? Aki tudja legyen szíves adja meg. Kérlek adja a meg aki tudja.
Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 21:01
2/10 anonim válasza:
:D:D jót nevettem:D szerinted tényleg fel fog venni téged és dumcsizni fogtok?:P jó lehet ilyen álomvilágban élni
3/10 anonim válasza:
Igen, az amit az előző írt!!!!Nagyon kedves, vissza is szokott írni!-.-
4/10 anonim válasza:
dejó! :D azt is lehetne, hogy átrepüljek hozzá és meg...
akarom mondani elbeszélgessek vele az új lemezéről? :D
6/10 anonim válasza:
én többről is tudok:
milzzbbaby92@hotmail.com
destinycyrus@windowslive.com
itsmiley@hotmail.com
itsmiley@windowslive.com
itsmileycyrus@windowslive.com- ezzel msn-eztem
7/10 A kérdező kommentje:
és kameráztatok?angolul írt?,
2010. júl. 29. 23:45
8/10 anonim válasza:
nem azért, de komolyan azt hiszed, hogy visszaigazol? Ezek mind kamu címek, valami kisokos hülyiti a sok kis rajongót... Nincs neki nagyon ideje szerintem msn-ezni, de ha van is, az titkos, nem adja ki a rajongóknak, csak a családtagjainak és barátainak... Ha tényleg felvenne mindenkit, minden percpen több ezren írnának rá... ne legyetek ilyen naívak...
9/10 anonim válasza:
Persze, webcam is volt, és igen, angolul írt, de csak az én kedvemért nekiállt magyarul tanulni...:p
Most komolyan!De azt hiszed, hogy ő bárkivel msn-ezik???Ahogy az előttem író is leírta, biztos nincs rá ideje, az MSN-t pedig szerintem csak a valós ismerőseivel használja, ha használ egyáltalán!
10/10 anonim válasza:
Jah és akkor neked hogy igazolt vissza? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!