Ezt így jól csináltam? Mi legyen? Van értelme? Kérlek, sagítsetek!
reggeli : 2 baromfivirsli, savanyú uborka, 2 korpás abonett-féleség, kevés mustár, 2 kajszi
délelőtt folyamán : 2 kajszi
ebéd: 1 tál burgonyaleves, fél bögre kefír
uszonna : egy alma
Ez volt eddig ma. Mozgásként minden másnap futok és a közbüleső napokon 1 órát szobabringázok.
Mit egyek vacsira ? Ezzel a mozgással, ilyesmi étkezéssel fogok fogyni ? Ha van tanácsotok, észrevételetek, ki vele ! :)
Csak sajnos annyira le vagyok törve. 15 éves vagyok és 80 kiló. Nagyon gyorsan híztam meg, mert a suliban nem figyeltem oda, h mit eszek és nagyon otthon sem volt semmi csak kenyér, meg tészta. Majdnem vega vagyok, hajlandó vagyok megenni a virslit, felvágottakat, ilyesmiket. Anyu nem akar rám főzni-sütni, őt teljesen hidegen hagyja h mit csinálok, mire lenne szükségem, csak egész nap piszkál, hogy mekkora tehén vagyok, stb., stb. Szörnyen érzem magam. Tudom, h ez amit most csinálok jobb, mint h minden hülyeséget megeszek, amit nem kellen, de nagyon nehéz és úgy érzem h nem nagyon van értelme, mert úgy sem fogok tudni lefogyni. Mostanában gyakran sírok és vagyok zárkózott. A korombeli lányok mint 40-50 kilósak és én rosszul vagyok ha a tükörbe nézek.
Korábbi sérülésem miatt futni csak nagy fájdalom árán tudok és félek h megint lesérülök, aminek komoly következményei lennének. Utálok is futni rendesen !
A szobabringát bírom, de az meg nem olyan intenzív. Pedig azt tudnám csinálni.
Úgy gondoltam, h szeptembertől kajakozni fogok, meg még valami sportot csinálok és persze a kajálásra is jobban tunék figyelni, mert akkor már el lenne intézve h nagymamám főzzön, mert magának is főz és nála ennék. Kezdjem akkor vagy mi legyen ? SEGÍTSETEK !
Szia! :)
Én 16 vagyok,én is ilyen problémákkal küszködök bár én 70 kg vagyok! Az én tapasztalataim szerint lefogsz fogyni igen,én 15 évesen 12kilótól szabadultam meg 1 hónap alatt..most ismét bele kezdtem..de mostmár elég nehézkesen megy! :S
fehérjét ehetsz egész nap(fehérhúsok, sonka stb)
szénhidrátot(gyümölcsök, köretek, édesség) viszont csak du. 2-ig. cukrok, zsíros ételek legyenek kizárva az életedből.
Azt olvastam, h gyümölcsöt, zöldséget egész nap lehet enni, mert c-vitaminban gazdagok és megkötik a zsírt.
(Basszus, most is milyen éhes vagyok... )
ha tudod cseréld le a reggeli virslit főtt tojásra, sovány sajtra vagy csirke-pulykamellsonkára, zöldség-túrókrémre, friss zöldséget egyél hozzá
barack az jó
ebéd főtt étel jó, ha zsíros, cukros próbáld mellőzni, főzelékeket joghurttal sűrísd, levesek jól, főtt rizs, krumpli, savanyú, saláta, sovány husik, hal, főtt tojás, rakott zöldségek, gomba, borsópörkölt
uzsi jó
vacsira mehetne túró, kefír, joghurt, hal, hús, zöldségek, tojás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!