Bochkor Gábor miért utálja ennyire a bicikliseket?
Mielőtt valaki nekem esne, elmondanám, hogy muszáj hallgatnom az irodában a „csodás” műsorukat, mert a kollégáim szeretik.
Tudom, hogy Bochkor sosem az eszéről volt híres (a beíró rajongók sem épp agykutatók), de annyira vehemensen szidja állandóan a bicikliseket, hogy hihetetlen.
Ma azzal jött, hogy biciklisek tönkretették a budapesti autósok életét, meg „felszaporodtak, mint a lábgomba”.
Állandóan fröcsög, ha a biciklisek szóba kerülnek. én értem, hogy aszott testű láncdohányosként nem szeret mozogni,de furcsa az ilyen mértékű ellenszenv.
Bevallom, bár nem utálom a bicikliseket, nem mindig rajongok értük. Félreértés ne essék, tisztelem, hogy felülnek a bicajra és mennek nem lazsálnak, egészséges életformát követnek, de néhány biciklistől a falra mászok.
Egyrészt vannak, akik meg merik maguknak engedni, hogy ne a biciklisávban menjenek, de máskor üvöltöznek, ha valaki a biciklisávban sétál.
Másrészt oké, ha bandában akarnak bicajozni, de mi a töcsért nem lehet libasorban menni, mért egymás mellett mennek ketten-hárman úgy, hogy én már el se férjek a sétányon?
Harmadrészt ott, ahol sok a gyalogos, miért nem lehet leszállni a bicikliről és tolni? Ott van a Római part nyáron, a ponton, ahol általában a nagyobb tömeg van miért nem lehet leszállni a bicikliről és eltolni a lángososig (max 1 perc séta) és ott viszaszállni és süvíteni Szentendre fele? (Látok azért pár embert, aki leszáll és tolja a bicót, kedvem lenne odamenni hozzájuk és hálálkodva a nyakukba borulni.)
Az egyik barátnőmet elütötte egyszer egy biciklis. Én nekem ez a félelmem, hogy velem is egyszer megtörténik. Félek a biciklisek látványától annyira, hogy ha hirtelen megjelenik előttem egy úgy, hogy nem látom már a távolból közeledni, hanem hirtelen terem előttem, nem tudom, hova ugorjak, lefagyok.
4/4
Nem zavar, hogy azt kérdeztem, h Bochkor miért utálja őket? Erre írsz egy oldalt arról, h neked mi a véleményed róluk :D Hihetetlen.
7: láncdohányos. amikor emelték a cigi árát, Bochkor művész urat is megkérdezték erről, mert nagy dohányos hírében áll.
és tudom, h nem tolerál semmilyen ellenvéleményt, de olyan szinten szidja a bicikliseket, h azt hittem, van vmi oka: nem tudott megtanulni biciklizni, biciklis fektette le a nőjét stb.
Kérdező!
És nem hisztizett a a cigi árak emelése miatt?
Ha rajta múlna betiltana minden ellenvéleményt a facebookon. A bicikliseket valószínűleg azért utálja, mert zavarják vezetés közben.
9!
És látod még a Retro rádió is kinyalja a seggét a rászabott rádióműsorával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!