Miért van Bochkor Gábor a műsorában szájkosárban, amikor már átesett a koronavíruson?
Figyelt kérdés
A vendégein nem volt, de rajta igen. De ennek mi értelme, ha már egyszer átesett a covidon? Mennyit fizetnek neki ezért, hogy reklámozza?2021. ápr. 4. 14:11
2/8 anonim válasza:
1-es ez jó volt👍Biztos elővigyázatos vagy mit tudom én.Lehet attól tart hogy hiába esett át rajta akkor is ő egy tünetmentes terjesztő😉
3/8 anonim válasza:
Az első ilyen adás alkalmával mondta el, hogy az elmúlt időszakban az ATV-s kollégái között egyre inkább felütötte fejét a COVID, a vezetőség pedig úgy döntött, hogy a műsorvezetők/vezető arcok számára kötelezővé teszik a maszk használatát (ezzel is példát mutatva, óvják egymást, stb.)
A vendégeket pedig azért nem kötelezik a maszkviselésre, mert minden ilyen felvételt megelőz egy COVID teszt, annak negatív eredménye esetén pedig a vendégre bízzák, hogy visel-e maszkot vagy sem a felvétel idejére.
4/8 A kérdező kommentje:
#3: Példát mutatva arra, hogyan tegyük tünkre az immunrendszerünk.
Tehát beismeri, hogy a maszknak semmi értelme, csak sunyi módon így reklámozák a szájkosárhordást.
2021. ápr. 7. 09:05
5/8 anonim válasza:
Egyszer 4-es csak vége lesz már ennek a cirkusznak az oltásokkal,maszkokkal és lezárásokkal együtt?!Nem tart örökké semmi sem.Én se szívesen hordom a szájkosarat elhiheted.....
8/8 anonim válasza:
Mivel Andrea bugyijából készült. Nosztalgia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!