Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Berki Krisztián most miből...

Berki Krisztián most miből fog megélni?

Figyelt kérdés

Az a legtöbbek számára világos már, hogy a vagyon, amivel felvágott és az arcába mászott a népnek nem létezik. A Life tv-s állását elveszítette, valószínűleg senki nem fogja már őt alkalmazni nem hogy tartós szereplőként, de szerintem vendégnek se hívják meg sehova. Maradnak azok a szánalmas kis cégek, akik idáig hirdettek vele, de ezek után inkább vevőket elriasztó hatása lesz a vele való megjelenésnek.

Ez az én meglátásom, de lehet, hogy tévedek és gyorsan elfelejtik neki a közúti veszélyeztetést és megúszik mindent, ahogy ebben az országban azt szokás. De szerintem a közéleti karrierjének vége, úgyhogy el kell kezdenie gondolom felélni az egyáltalán nem túl nagy vagyonát - főleg, mivel az adósságait tekintve olyan minuszban van, hogy 10 élete lenne se tudná kifizetni - és elkezdenie valamit ténylegesen is dolgozni.

2021. ápr. 4. 00:00
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

29

Mi a bajod? Csak egy tenyt kozoltem.

2021. ápr. 4. 11:16
 32/40 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Kérdező. Igen, itt vagyok. Igen, foglalkozom vele, lévén, hogy nem én írtam ki ide a kérdést. Sajnos anno sikerült az adásba belenézzek, meg anno tele volt vele a média. Ott hagytam abba a TV-nézést, meg ott szakítottam a médiával, mint olyannal. Azóta igyekszem magam távoltartani ettől az egész leprától. És "prolibölcsesség" alatt nem igazán értem, hogy mit értesz - örülnék ha kifejtenéd.
2021. ápr. 4. 12:03
 33/40 FoxtrotLidérc ***** válasza:
68%
Annyi, hogy nem b*szogatni akartalak. Csak felfordul a gyomrom ettől az embertől.
2021. ápr. 4. 12:11
 34/40 A kérdező kommentje:

A prolibölcsesség az, amikor azt mondják, hogy "ha nem tetszik, ne nézz oda".

Berki esetében: van valaki, aki azt a rendkívül károas mintát közvetíti, hogy minél nagyobb csaló, beképzelt, tenyérbemászó szélhámos valaki, annál inkább érinthetetlen a törvény előtt. Ez egy olyan minta, ami nagyon jó lenne, ha megbukna, és épp ezért szégyen, hogy ennek a szarházinak egy büntetőfékezés miatt kell majd ülnie, nem a sok százmilliós csalásai miatt.

Azért foglalkozom vele, mert egyrészt az én pénzemet (is) ellopja, másrészt a gyerekeim életét is érinti a dolog annyiban, hogy milyen környezetben nő majd fel. Mindez csak a prolit nem érdekli, mert amíg van mit zabálnia meg a középszerű fizetéséből telik neki netflixre, addig pont leszarja, hogy a gyereke milyen trágya kilátásokkal nő fel. Vélhetően ilyen vagy te is, ezért vágod az arcomba ezt a nagyon okos elgondolást.

2021. ápr. 4. 13:12
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy bárki komolyan aggódna érte amúgy.
2021. ápr. 4. 15:30
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem véletlen vette el Mazsit , ott anyóséknál van lóvé
2021. ápr. 4. 17:07
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem prolibölcsesség, hanem egyszerűen nem tudod megoldani a társadalom minden gondját. (Azzal biztosan nem, hogy rinyálsz róla Gyakorin.)

Innentől fogva jogos érdek az önvédelem, a "nemérdekel" hozzáállás. Rengeteg ilyen viszketeg ember van, mint ő, akik sok kárt okoznak, és kevés tettük miatt tudják őket komolyan felelősségre vonni.

Kár ezen füstölögni, biztos van ennél jobb dolgod is, ami a társadalom hasznára lehet.

2021. ápr. 4. 19:02
 38/40 A kérdező kommentje:
Így van, hajolj be, tedd, amit megszabnak neked és legfeljebb a b*zibarátaidnak rinyálj a kocsma mélyén, hogy milyen szar is az életed, eminek a javításáért még annyit sem tettél, hogy felemeld a szavad. Igazi szolgajellem, pont ilyenre van szüksége a bármelykori rendszernek.
2021. ápr. 4. 19:47
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

Ha nekem szántad, akkor az én életem nagyon jó úton halad. Függetlenül a rendszertől, a mindenkori politikától, és a Berki-féléktől is. Talán éppen ezért nem irritálnak, és maradnak az ingerküszöböm alatt.

2021. ápr. 4. 21:25
 40/40 A kérdező kommentje:
Nyilván azért írod már a sokadik kommentet és a gyakorin "rinyálsz".
2021. ápr. 4. 22:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!