Berki Krisztián most miből fog megélni?
Az a legtöbbek számára világos már, hogy a vagyon, amivel felvágott és az arcába mászott a népnek nem létezik. A Life tv-s állását elveszítette, valószínűleg senki nem fogja már őt alkalmazni nem hogy tartós szereplőként, de szerintem vendégnek se hívják meg sehova. Maradnak azok a szánalmas kis cégek, akik idáig hirdettek vele, de ezek után inkább vevőket elriasztó hatása lesz a vele való megjelenésnek.
Ez az én meglátásom, de lehet, hogy tévedek és gyorsan elfelejtik neki a közúti veszélyeztetést és megúszik mindent, ahogy ebben az országban azt szokás. De szerintem a közéleti karrierjének vége, úgyhogy el kell kezdenie gondolom felélni az egyáltalán nem túl nagy vagyonát - főleg, mivel az adósságait tekintve olyan minuszban van, hogy 10 élete lenne se tudná kifizetni - és elkezdenie valamit ténylegesen is dolgozni.
Ameddig hagynak az ilyen embereket szabadon hagyni. (Sajna részben fidesznek koszonheto)
Akkor tök mindegy, mert ha annyira népszerű, akkor jó lesz reklámnak is. Szponzor azert nem keves penz... :d
3
Állatkínzó? Berki imádja az állatokat, rendszeresen adakozik számukra.
6
Jaj, ne már. Akkor ítéljük el a húsevőket is, na meg a vadászokat. Nekem is vannak állati bőrből készült cuccaim, mégis szeretem őket.
7: Nézz már utána, milyen áron készülnek ezek a termékek, de tényleg keress rá. Hogy milyen kínzásokon megy keresztül pl. egy prémróka, hogy lehessen egy kabátod. Ne mond már, hogy szereted az állatokat, mikor minden megvásárolt cuccal támogatod a világ egyik legbrutálisabb állatkínzását.
Teljesen más, mint az étkezés, azt be keverd bele. Te divatból hordasz olyan cuccot, ami kínzások árán készül, holott tudnád helyettesíteni bármikor. Amíg van kereslet az ilyen termékekre nem fog megszűnni az a tömérdek nyomortelep, ahol a bőrtáskád készül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!