Berki Krisztián most miből fog megélni?
Az a legtöbbek számára világos már, hogy a vagyon, amivel felvágott és az arcába mászott a népnek nem létezik. A Life tv-s állását elveszítette, valószínűleg senki nem fogja már őt alkalmazni nem hogy tartós szereplőként, de szerintem vendégnek se hívják meg sehova. Maradnak azok a szánalmas kis cégek, akik idáig hirdettek vele, de ezek után inkább vevőket elriasztó hatása lesz a vele való megjelenésnek.
Ez az én meglátásom, de lehet, hogy tévedek és gyorsan elfelejtik neki a közúti veszélyeztetést és megúszik mindent, ahogy ebben az országban azt szokás. De szerintem a közéleti karrierjének vége, úgyhogy el kell kezdenie gondolom felélni az egyáltalán nem túl nagy vagyonát - főleg, mivel az adósságait tekintve olyan minuszban van, hogy 10 élete lenne se tudná kifizetni - és elkezdenie valamit ténylegesen is dolgozni.
11
Az oltozkodes is letszukseglet. Miert szolsz bele, hogy milyen fajta ruhat veszek fel? Te is valaszthatnad a zoldsegeg, gyumolcsot, szoval nem itelhetsz el engem.
"Úgy értve, hogy a bőr- és szőrme termékeket divatból veszik"
Szőrmét soha nem hordtam, de bőr cipőt a jó minősége miatt veszek, és meglehetősen ritkán, mert vigyázok rá.
Ugyanúgy fog menni tovább minden. Fogják műsorokba hívni és semmi következménye nem lesz a tettének. Méghogy nem alkalmazzák majd. :D Aha...
Eddig is sok volt már a rovásán,mégis szerepelt mindenhol..Sőt rengeteg a "követője" ennek a patkánynak a közösségioldalakon. Nem tudom mi miatt érdemes őt "követni"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!