Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Berki Krisztián most miből...

Berki Krisztián most miből fog megélni?

Figyelt kérdés

Az a legtöbbek számára világos már, hogy a vagyon, amivel felvágott és az arcába mászott a népnek nem létezik. A Life tv-s állását elveszítette, valószínűleg senki nem fogja már őt alkalmazni nem hogy tartós szereplőként, de szerintem vendégnek se hívják meg sehova. Maradnak azok a szánalmas kis cégek, akik idáig hirdettek vele, de ezek után inkább vevőket elriasztó hatása lesz a vele való megjelenésnek.

Ez az én meglátásom, de lehet, hogy tévedek és gyorsan elfelejtik neki a közúti veszélyeztetést és megúszik mindent, ahogy ebben az országban azt szokás. De szerintem a közéleti karrierjének vége, úgyhogy el kell kezdenie gondolom felélni az egyáltalán nem túl nagy vagyonát - főleg, mivel az adósságait tekintve olyan minuszban van, hogy 10 élete lenne se tudná kifizetni - és elkezdenie valamit ténylegesen is dolgozni.

2021. ápr. 4. 00:00
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
38%
10: Úgy értve, hogy a bőr- és szőrme termékeket divatból veszik, teljesen lecserelhető, nem szükséges az élethez. Az étkezés már létszükséglet, és nem szeretek beleszólni abba, ki mit eszik. Én sem eszem húst, szívesen elmondom bárkink miért nem, de aki azt állítja szereti az állatokat miközben bőrcuccoknan járkál, meg sem próbálnám elmagyarázni a többit.
2021. ápr. 4. 01:18
 12/40 FoxtrotLidérc ***** válasza:
40%
Engem nem izgat, miből fog megélni. Ahogy őt sem izgatja, hogyan fogok az adósságcsapdából kivergődni, és hogyan fogok boldogulni.
2021. ápr. 4. 01:18
 13/40 anonim ***** válasza:
8%

11

Az oltozkodes is letszukseglet. Miert szolsz bele, hogy milyen fajta ruhat veszek fel? Te is valaszthatnad a zoldsegeg, gyumolcsot, szoval nem itelhetsz el engem.

2021. ápr. 4. 01:21
 14/40 anonim ***** válasza:
37%
13: Én elítélem azt, aki álszent. Írtam, hogy én sem eszem húst, de nem értem miért engem vonsz kérdőre, miért nem a másik oldalt. Mondjuk én vagyok rossz topicban. 😅
2021. ápr. 4. 01:27
 15/40 anonim ***** válasza:
0%
Akkor a 8-asnak irtam.
2021. ápr. 4. 01:30
 16/40 anonim ***** válasza:
89%
Nyugi, kapcsolati hálója van, rendesen, nem fog a Blahán koldulni.
2021. ápr. 4. 07:30
 17/40 anonim ***** válasza:
83%

"Úgy értve, hogy a bőr- és szőrme termékeket divatból veszik"

Szőrmét soha nem hordtam, de bőr cipőt a jó minősége miatt veszek, és meglehetősen ritkán, mert vigyázok rá.

2021. ápr. 4. 07:37
 18/40 anonim ***** válasza:
88%
Miért nem az olimpikon Berkivel foglalkozol? Sokkal értékesebb ember, mint ez a botrányos névrokona.
2021. ápr. 4. 07:38
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanúgy fog menni tovább minden. Fogják műsorokba hívni és semmi következménye nem lesz a tettének. Méghogy nem alkalmazzák majd. :D Aha...

Eddig is sok volt már a rovásán,mégis szerepelt mindenhol..Sőt rengeteg a "követője" ennek a patkánynak a közösségioldalakon. Nem tudom mi miatt érdemes őt "követni"...

2021. ápr. 4. 08:48
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
1db insta poszt es tobbet keresett mint sok ember 1 honap alatt, szovak nem lesz gond:D
2021. ápr. 4. 09:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!