Szerintetek érdemelt volna Grammy díjat a BTS?
Én army vagyok és én is ezen tűnődöm...
Egyrészt a dynamite ért én nem adtam volna grammyt.. jó kis szám,de nem grammyre való,viszont a többi számot is meghallgattam és mit ne mondjak bármelyik másik számnak adtam volna díjat kivéve azt ami végül megnyerte.
Én mind a két félnek tudok igazat adni azoknak akik azt mondják,hogy a grammy kirekesztő és azoknak is akik azt mondják,hogy a dynamite nem érdemel így sem úgy sem grammyt.
Én úgy látom,hogy sokaknak az előadók fontosabbak mint maga a zene.
Én a bts en kívül más előadót nem hallgatok azok közül akik jelölve voltak és ők a kedvenceim minden előadő előtt,de a zenéért amiért jelölve lettek én nem adtam volna grammyt.
A kérdésre válaszolva szerintem a Bts érdemelt volna grammyt,de nem egy ilyen számért.
Army vagyok, és én szerettem volna ha nyernek Grammy-t, mert a fiúk megérdemelték volna, de nem ezzel a zenével. A fiúknak vannak fényévekkel jobb zenéik a Dynamitenál, de valószinűleg azért jelölték ezt a zenét Grammyre, mert a szövegezete angol volt(én így látom). Valószínűleg ha ez mind koreai azt nem jelölik Grammyre. Nem szeretnék magamnak ellent mondani,de A Rain on me-nál szerintem jobb zene, sajnos ezt a díjat, amit Ariéknak adtak nem érzem teljesen jogosnak, de ha nyert is volna a Bts nem ezzel a zenével kellett volna.(akik amúgy meg a Grammy díj miatt támadják Arit meg Lady Gagat az meg egyenes szánalmas). Szerintem ha a Bts fog még teljes angol zenét kiadni maximum akkor nyerhetnek még Grammyt. Nem szeretném amúgy ha több zenéjük is angol lenne mert akkor nem éreznem annyira benne a fiúkat(persze a koreai szövegezetű se lehet mindig a legjobb).
A mots7 album szerintem meg min.egy jelölést megért volna. Szerintem azon az albumon rengeteg jó zene van és nagy részüknek, pedig mondanivalója is van. Az pedig igaz, hogy a nézettség miatt igenis kihasználták őket, hiszem mikor bejelentették, hogy nem nyertek eléggé visszaesett a nézőszám. A performancet pedig a közepére ígérték a műsornak nem a végére(gondolom én ezzel elhúzva az egészet, az armykat meg felcsigázva, hogy nézzék az egészet). Persze ezt csak én gondolom így lehet nem így van. Összességében én szerettem volna, ha nyertek volna, de nem ezzel a zenével. A jövőben ha ne talántán jelölik őket akkor remélem egy nem Dynamitehoz hasonló zenével. A fiúk legyenek hűek magukhoz és nyerjenek egy olyan zenével aminek van is értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!