Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek érdemelt volna...

Szerintetek érdemelt volna Grammy díjat a BTS?

Figyelt kérdés

2021. márc. 16. 16:12
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
79%
Én is kpop fan vagyok és a BTS-t is szeretem, bár nem annyira a mostani számaik miatt, viszont a Grammy-t tényleg nem érdemelték volna meg. Legalábbis a Dynamite-ra semmiképp. Sokan most ismerték meg a BTS-t egy pár éve, és bármit kihoznak a srácok azt 0-24ben nézik, hallgatják. Nincs ebben semmi rossz, csak ettől még nem Grammy díjat érdemlő szám a Dynamite.
2021. márc. 16. 17:48
 12/35 anonim ***** válasza:
56%

10-es igen de azért meglehet nézni hogy ariánának van 226millió követője ebből valószínűleg sokkal kevesebb a másodlags és harmadlagos fiókok míg a bts-nek van csupán 38 millió de ebből sok van másod és harmadlagos fiókokból... weversen meg lehet nézni van kb 10 millió

de azzal egyetértek hogy a mostani számok miatt nem fognak már sosem kapni de szerintem jelölni sem fogják őket...

ha kaphattak volna akkor azt a dna miatt kaphattak volna de a dynamite pl már a sokadik lehúzott bőr volt... a dna meg még nem...

2021. márc. 16. 17:53
 13/35 anonim ***** válasza:
83%
Szintén kpop rajongóként írom, hogy nem
2021. márc. 16. 17:58
 14/35 anonim ***** válasza:
81%
Én is kpop rajongóként úgy gondolom, hogy jogosan nem kaptak a Dynamite-ért. MOTS:7-ért lehet, hogy kaphattak volna, de ezen már kár merengeni.
2021. márc. 16. 18:09
 15/35 A kérdező kommentje:

Lehet elkell teljen pár év ahozz, hogy a BTS grammy-t érdemeljen. Ha pl. 5 év múlva is fenntudják tartani ezt a népszerűséget akkor szerintem simán érdemelnének egyet. Persze az már más kérdés, hogy 5 év múlva még együtt lesz-e a csapat.

Mellesleg köszönöm, hogy mindenki leírta kultúráltan a véleményét, nem szeretném, hogy a toxic fanok betámadjanak.

2021. márc. 16. 18:37
 16/35 anonim ***** válasza:
83%

"Ha pl. 5 év múlva is fenntudják tartani ezt a népszerűséget akkor szerintem simán érdemelnének egyet"

A Grammy továbbra sem erről szól. Billie alig van pár éve a köztudatban, ők mégis nyertek most (ha jól tudom).

2021. márc. 16. 18:43
 17/35 anonim ***** válasza:
90%
Kedves kérdező, erre akkor látok esélyt, ha nem ilyen számokat honak ki mint a Dynamite. És igen nem attól függ, hogy valaki mennyi ideje népszerű, hanem, hogy milyen a szám, album amivel előrukkol. A Blackpink is hiába népszerű, nem fog nyerni Grammy-t.
2021. márc. 16. 18:52
 18/35 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem is. A Dynamit nem a legjobb száma a BTS-nek. Az oké, hogy nagy sláger lett, de tudnak a fiúk ennél sokkal többet. Egyébként szentem nem ártana nekik egy kis pihenő. Nagyon látszik, hogy elfáradtak.
2021. márc. 16. 19:05
 19/35 anonim ***** válasza:
37%

Persze, sőt Oscar-díjat, Nobel-díjat meg Jászai mari-díjat is!

A hülyeségnek is van határa, épp elég szégyenletes lett a Grammy, egy vicc az egész, ahol Justin Bieberek meg Billy Ájlisok nyerik rommá magukat, de hogy még a koreai tucat popzene is nyerjen, az már tényleg a világvége kategória lenne. Annyira talán még ők se akarják leégetni magukat.

2021. márc. 16. 19:27
 20/35 anonim ***** válasza:
35%

A Grammy egy sinofób csoportosulás.

Az Army megtudja, hogy milyen amikor mindig elveszik a Blackpink elől a díjat.

Amerika csak kihasználja a Bangtan népszerűségét.

Amerika nem sokáig lesz már világelső, 10 éven belül Kína és Ázsia átveszi a vezetést.

A koreai és kínai bandák hamarosan sokkal népszerűbbek lesznek, mint mostanság.

2021. márc. 16. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!