Szerintetek érdemelt volna Grammy díjat a BTS?
10-es igen de azért meglehet nézni hogy ariánának van 226millió követője ebből valószínűleg sokkal kevesebb a másodlags és harmadlagos fiókok míg a bts-nek van csupán 38 millió de ebből sok van másod és harmadlagos fiókokból... weversen meg lehet nézni van kb 10 millió
de azzal egyetértek hogy a mostani számok miatt nem fognak már sosem kapni de szerintem jelölni sem fogják őket...
ha kaphattak volna akkor azt a dna miatt kaphattak volna de a dynamite pl már a sokadik lehúzott bőr volt... a dna meg még nem...
Lehet elkell teljen pár év ahozz, hogy a BTS grammy-t érdemeljen. Ha pl. 5 év múlva is fenntudják tartani ezt a népszerűséget akkor szerintem simán érdemelnének egyet. Persze az már más kérdés, hogy 5 év múlva még együtt lesz-e a csapat.
Mellesleg köszönöm, hogy mindenki leírta kultúráltan a véleményét, nem szeretném, hogy a toxic fanok betámadjanak.
"Ha pl. 5 év múlva is fenntudják tartani ezt a népszerűséget akkor szerintem simán érdemelnének egyet"
A Grammy továbbra sem erről szól. Billie alig van pár éve a köztudatban, ők mégis nyertek most (ha jól tudom).
Persze, sőt Oscar-díjat, Nobel-díjat meg Jászai mari-díjat is!
A hülyeségnek is van határa, épp elég szégyenletes lett a Grammy, egy vicc az egész, ahol Justin Bieberek meg Billy Ájlisok nyerik rommá magukat, de hogy még a koreai tucat popzene is nyerjen, az már tényleg a világvége kategória lenne. Annyira talán még ők se akarják leégetni magukat.
A Grammy egy sinofób csoportosulás.
Az Army megtudja, hogy milyen amikor mindig elveszik a Blackpink elől a díjat.
Amerika csak kihasználja a Bangtan népszerűségét.
Amerika nem sokáig lesz már világelső, 10 éven belül Kína és Ázsia átveszi a vezetést.
A koreai és kínai bandák hamarosan sokkal népszerűbbek lesznek, mint mostanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!