Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek érdemelt volna...

Szerintetek érdemelt volna Grammy díjat a BTS?

Figyelt kérdés

2021. márc. 16. 16:12
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
60%
Hát hogyne! Annyira,mint Feró a Kossuth díjat..
2021. márc. 16. 16:20
 2/35 anonim ***** válasza:
52%
Nem érdemelt volna szerintem,én a Dababy,Roddy Ricch témát preferáltam,erre nem ők nyertek,pedig megérdemelték volna.
2021. márc. 16. 16:20
 3/35 A kérdező kommentje:
2. Igaz a Grammy már évek óta ezt űzi, hogy kicsesz az előadókkal.
2021. márc. 16. 16:24
 4/35 anonim ***** válasza:
46%

nem érdemelt volna de nem csak ők jelenleg is jó pár "zenész" nem érdemelné meg mert a grammy is lassan inkább a hírnevet preferálja minthogy magát a zenei tehetséget! persze már az is hogy egyáltalán jelölik őket már el mond mindent hogy csak hatás vadász volt pláne úgy hogy ki is dobták őket... mármint előre meg volt tervezve hogy nem nekik akarják adni csak hát kellett a nézettség...

persze az is mindent elmond hogy billie elish kap díjat még ha stílusilag is képviselne valamit... minden formában pótolható lenne nem úgy mint a testvére aki írta azokat a számokat

a bts többek közt azért sem érdemelne egy szinte legmagasabb zenei díjat mert nem fog fennmaradni 10+ évig... már az is legendába ment hogy fent tudtak maradni 7-8 évig de már érződik a cégen hogy szinte minden bőrt lenyúztak róluk és valószínűleg 2 éven belül feloszlik (kezdődni fog a katonai szolgálat és idén vagy jövőre fogják kiadni az új fiú csapatot

2021. márc. 16. 17:04
 5/35 anonim ***** válasza:
47%
A BTS fényévekkel jobban megérdemelte volna! Félreértés ne essék, a Rain On Me is tetszik és bírom Arianát és Lady Gaga-t is, csak szerintem ezt a Dynamite-nak kellett volna nyernie. Ha összevetjük a megtekintéseket, a likeokat,a spotify, itunes streameket, és az eddig elnyert díjak számát, a rekordokat, akkor a BTS kezébe kellett volna hogy essen. Hatalmas ziccert hagytak ki azzal, hogy nem a fiúknak adták. De a karma majd visszavág😉
2021. márc. 16. 17:04
 6/35 anonim ***** válasza:
54%

5-ős a nézettséget? tényleg mikor a toxik fanok azaz kb 10 millió fan ájulásig nézi órákig minden egyes mv-t? ha ezt megnézed akkor a bts nagyon gyengén áll mert nem azért nagy a nézettség mert hu de jó a szám hanem mert a toxik fanok az egészségüket is megrontják csak hogy ők legyenek az első helyen

a rain on me-t majdnme 300 millióan azért nézték meg mert kíváncsiak voltak rájuk és valószínűleg nem nézték meg 5-nél többször míg a bts dynamite-nál van kb 10-20 millió fan ebből legyen 15 a toxik és 15 millió nézte meg legalább 62x a zenét! akkor miről beszélünk?

a gramysek sem hülyék tisztában vannak hogy kiből lesz nagyobb bevétel a karma meg rájuk nem tud visszavágni azért a toxik fanok nincsenek olyan erőszinten hogy dollár milliárdos cégeknek parancsoljon

2021. márc. 16. 17:12
 7/35 anonim ***** válasza:
45%
6-os a karma már visszavágott. Amikor bejelentették hogy a rain on me nyert, a felére esett a live nézettsége, és twitteren azóta is dúl a kommentháború. Nem baj, majd jövőre🤷‍♀️
2021. márc. 16. 17:23
 8/35 anonim ***** válasza:
82%
K-pop fanként mondom, hogy nem. BTS szerintem nem egy kiemelkedő dal, oké, fülbemászó és hatamas sláger lett, de nincs benne semmi extra. Vannak ennél sokkal jobb számaik is. A toxic armyk bizonyára most majd betámadnak, de ez az igazság. Viszont már az egy hatalmas elismerés nekik, hogy jelölték őket, szerintem ezt ők egyáltalán nem kudarcként élik meg, szóval armyk, légyszi ti se háborogjatok, nem éri meg. 😊
2021. márc. 16. 17:25
 9/35 anonim ***** válasza:
83%
*a Dynamite nem egy kiemelkedő dal, vannak a BTS-nek ennél sokkal jobb számai is
2021. márc. 16. 17:26
 10/35 anonim ***** válasza:
82%
A Grammy díjat nem a népszerűség szerint osztogatják. Azért mert valami népszerű nem biztos, hogy Grammy-t is érdemel. Psy sem kapott a a Gangnam Style után, de Lil Pump sem a Gucci Gang miatt. Ne akarjatok ezért megölni, de szerintem a BTS mostani számai miatt nem is fognak kapni. Ha a korábbi számaikkal is már ennyire népszerűek lettek volna akkor talán régen kaphattak volna.
2021. márc. 16. 17:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!